Elon Musk: A fiamat a woke-vírus ölte meg (VIDEÓ)

2024. július 23. 07:14

A milliárdos zseni a könnyeivel küzdött, megfogadta, hogy elpusztítja ezt a vírust.

2024. július 23. 07:14

Nyitókép: X

Elon Musk szerint a fia „meghalt” a woke -mozgalomnak, mint vírusnak köszönhetően, miután

 gyermeke pubertásblokkolót kapott,

 derül ki a Daily Wire-nek adott interjújából. A Tesla és az X tulajdonosa hozzátette: megfogadta, hogy „ezután elpusztítja a woke-vírust”.

„Lényegében rászedtek, hogy aláírjam az egyik nagyobb fiam iratait.

 Ez még azelőtt volt, hogy igazán felfogtam volna, mi folyik itt” – mondja el Musk.

Hozzáteszi „nagy volt a zűrzavar, és tudod, 

azt mondták nekem, hogy ó, lehet, hogy öngyilkosságot követ el a fiú.”

Hangsúlyozza: „A fiam, Xavier meghalt, megölte a woke vírusa. Megfogadtam, hogy ezután elpusztítom ezt a vírust, és van némi előrelépés.”

 

Összesen 219 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­­k­­­e­­l­­d­­ ­­­a­ ­­s­z­­­e­­x­i­­­ ­­p­u­n­c­­­i­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­𝐍
zsellér péter
2024. július 23. 11:34
Mindenki olvassa Molnár Tamás keresztény filozófus könyveit - Elég szépen elmagyarázza , hogy süllyedt ide a XIV század óta Európa A keresztény eszmét , Jézus tanítását túl keménynek , túl nehéznek találta az emberiség egy része és a léccet egyre lejjebb helyezte Luther , Kálvin, Kant , Marx , Voltaire Minden lélekért minden korban csata folyik Isten és a Sátán között - A döntés szabad, minden élet lehet egy tanúságtétel a Jó Isten oldalán
pityuli-0
2024. július 23. 10:23
Minden országban törvénybe kéne iktatni, hogy egy újságnál nem lehet több a libbant-balos újságíró 50%-nál. Az újságokat kell legelőször gyomlálni! Azok terjesztik a mételyt!
karakter-2
2024. július 23. 10:19 Szerkesztve
Talán azzal a kampóssal kellene kezdeni, amelyik a pubertásblokkoló m,érget gyártja. Apropó, tudja valaki miért ugyanabból a fajból került ki a Pfizer és Moderna vezetője is? persze azon kívül, hogy ők felsőbbrendűek. A potential association between COVID-19 vaccination and development of alzheimer's disease Lehetséges összefüggés a COVID-19 oltás és az Alzheimer-kór kialakulása között ://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38806183/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!