Messzire gurult a gyógyszer Texasban: amerikai zászlóba burkolt lőszerautomatát avattak közértekben

2024. július 13. 10:21

Csak Texasban több, mint 200 közért kért automatát az amerikai közjóért.

2024. július 13. 10:21
null

Nyitókép: X

A dallasi American Rounds lőszergyártócég felavatta az első lőszerautomatáját Texasban, egy közértben – írta meg a CBS News

Az amerikai zászlóba csomagolt automata használatához először be kell szkennelni a leendő vásárló jogosítványát, ami után mesterséges intelligenciával azonosítják arc alapján – és ha jogosult lőszervásárlásra az egyén, akkor használni tudja majd az automatát. 

Az üzemeltető cég szerint olyan pofonegyszerű az automaták használata, mint egy ATM-é, és 0-24 bármikor lehet belőlük lőszert venni.

Csak Texasban több, mint 200 közért kért automatát az amerikai közjóért.

 

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oldcitizen-2
2024. július 14. 06:09
Mert az egy ilyen társadalom, és ezt nem.lehet csak úgy megváltoztatni. Az alkoholt sem lehet már megszüntetni, hiába hogy rengeteg halálos áldozata van. Amit tenni lehet, az a megelőzés, hogy ahol még nincs szabad fegyvertartás ott ne is kezdjük el.
B_kanya
2024. július 13. 21:33
T. PéterKerezs "2024. július 13. 13:59 • Szerkesztve "A fegyvert vásárlóról rögtön feltételezzük, hogy embert akar ölni." Azannyát, de tényleg, ilyen hülyék vagyunk. Meg sem fordul a fejünkben, hogy krumplit akar pucolni vele. Teljesen igazad van, mi vagyunk a hülyék." Az hát. Heti két edzés a lőtéren 200 patron hetente. És akkor csak két kaliberrel lőttem, simán 25 méterre, stukkerenként két 20-as szériát, plusz előtte egy bemelegítő 10-es sorozatot.
nempolitizalok-0
2024. július 13. 19:33 Szerkesztve
Itt miért gurult el a gyógyszer???? Arrafelé mindenkinek van fegyvere, többen vesznek lőszert mint óvszert. Sok a gyanús libsi és a néger.
Akitlosz
2024. július 13. 17:36
Közért = kommunista bolt csak és kizárólag Budapesten. Ezért aztán még a magyarok sem értik a szót. A kommunizmus iránt nosztalgiázó héberek a Mandinernél magukból indulnak ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!