„Meg fogja nyerni a választást, ha nem ölik meg előbb” – írta májusban Tucker Carlson Donald Trumpról

2024. július 14. 07:41

A korábbi elnök elhagyhatta a kórházat, miután szombaton este egy választási gyűlésen fegyveres támadás érte, és a fülén lőtt sérülést szenvedett.

2024. július 14. 07:41
Photoflash | Trump escorted off stage during Pennsylvania Rally after loud noises rang out in crowd

Nyitókép: Xin Hua / XINHUA / Xinhua via AFP

Ahogy arról a Mandiner beszámolt, lövöldözés volt Donald Trump szombati kampánygyűlésén. A volt amerikai elnököt gyorsan körülvették és lekísérték a színpadról a titkosszolgálat munkatársai. Trumpot a jobb fülét ért sérülésekkel vitték kórházba, de azóta már ki is engedték

Tucker Carlson még május végén írta az X-en azt, hogy Trump meg fogja nyerni a választásokat, ha előbb meg nem ölik. David Sacks annyit fűzött hozzá a bejegyzéssel kapcsolatban a merénylet után, hogy „Tucker Carlsonnak igaza volt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2024. július 14. 10:05
Pénzért mindenre képesek a libsi komcsik, ölnek érte! Nyugtával a napot ezzel a nyerni fog kijelentéssel! Ficot is kiiktatták és nem nyert, holott mindenki arra számított! Bidé csak fingik, fosik, szellemekkel kezelget, átkeresztel, de gőze sincs mi van körülötte! Neki ehhez a merénylethez az ég világon semmi köze! Ő tuti nem adott erre parancsot, de a Holdudvara ezer százalék benne van! Háború az érdekük, hogy bőven legyen a sírjukba nettó profit! Mert a gennyek is oda mennek, nincs kivétel!! A média a felelős ezért a merényletért ugyan úgy, mint Fico esetében! A média hergeli az embereket! Sajnos vannak nagyon hülyék, akiknél elszakad a cérna mert elhiszik amit írnak a firkászok!
Ma is bukik a Zorbán...
2024. július 14. 09:34
A bolsevikok már pedzegetik, hogy a fegyverlobbi pólója volt a merénylőn. Innen már csak egy lépés, hogy ún. "szélsőjobboldali". Faszista, pupulista...
Reszelő Aladár
2024. július 14. 09:25
Mondjuk nem lepett meg a merénylet. Túl nagy a tét és úgy tűnik valakiknek sokkal fontosabb a status quo fenntartása és simán belefér egy elnökjelölt likvidálása. Poltikai értelemben a demokraták mögött állóknak 1 lövése volt és ezt elvétették. Így most óriásit javultak az amúgy sem rossz esélyei, a kampánya ki fog préselni mindent ebből. Viszont a golyó egy üzenet is volt, hogy élete végéig célkereszt lesz a homlokán és ha nem is sikerült, minden nap újra és újra meg lehet próbálni. Ha Trump kiesne, akkor 4 hónnappal a szavazás előtt nem lenne egyik pártnak sem jelöltje. Ha Amerika erős és egységesnek akarja mutatni magát, akkor be kell állni Trump mögé, csak ez sokaknak szinte lehetetlen.
istvanpeter
2024. július 14. 09:16
Ugyebár a CIA szinte teljes egészében a háttérhatalmi maffia irányítása alatt áll. Kennedy elnök meggyilkolásával összefüggésben összesen nyolcvanöt embert tettek el láb alól. D. Trump elnökségével a világuralom szervezése erősen le fog lassulni és ez teljesen megvadította a háttérhatalom veszett kutyáit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!