Még csak nem is volt Biden-korszak

2024. július 21. 21:37

Csak menedzserpolitika – a társadalmi mérnökösködés és az identitáspolitika szintézise.

2024. július 21. 21:37
President Biden Holds News Conference After Summit with Chinese President Xi In San Francisco
Frank Füredi
Frank Füredi
X

Nyitókép: Kent Nishimura/Getty Images

„Még csak nem is volt Biden-korszak.

Csak menedzserpolitika – a társadalmi mérnökösködés és az identitáspolitika szintézise. Egy azonnal elfelejthető kormányzás ez.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. július 22. 06:03 Szerkesztve
A kommunista zsidó Frank Füredi, mint fideszes etalon, a Revolutionary Communist Group (Forradalmi Kommunista Csoport) alapítója volt. Persze a narancsbirkák számára erkölcs nem, csak pártérdek létezik.
Kovács Ubul
2024. július 22. 00:01
"az 1947-ben született Füredi csak ötvenéves kora környékén szakított a kommunizmussal, 2007-ben a Magyar Narancsnak nyilatkozva úgy fogalmazott: rádöbbent, hogy sokkal fontosabbak a liberális eszmék."
gyzoltan-2
2024. július 21. 21:53
"Egy azonnal elfelejthető kormányzás ez.” Előbb talán ez a Füredi összeállíthatná a kárjelentést! Visszafordíthatatlan tragikus fejlemények, események történtek meg, történhettek meg..! A szakértő Nógrádi, vagy például Bartus vajon egyetért..?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!