Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Már a Financial Times szerint is megérdemelné a Demokrata Párt a vereséget, három évük volt az utód megkeresésére

2024. július 03. 19:23

A regisztrált szavazók mintegy 72 százaléka úgy gondolja, Biden elnökben nincs meg a kognitív képesség ahhoz, hogy elnök legyen.

2024. július 03. 19:23
President Joe Biden and Donald Trump hold presidential debate on CNN

Nyitókép: Andrew Caballero-Reynolds/AFP

A Demokrata Párt megérdemli a választási vereséget, mint büntetést a gyengeségéért és a mulasztásáért, vagy legalábbis megérdemelné, ha a novemberi alternatíva nem Donald Trump lenne – írja Janan Ganesh a Financial Times vezércikkében. A szerző szerint „a legkevésbé rossz birodalmában vagyunk.”

Joe Biden és a liberális tagadás tragédiája – címmel jelent meg egy vezércikk a Financial Times oldalán. A szerző szerint a baloldal figyelmen kívül hagyják a saját oldalán jelentkező problémákat, és a közelmúlt történelme ennek a kudarcnak a következménye lett.

A lap főmunkatársa szerint „most nincs jó megoldás”, Amerika a legkevésbé rossz megoldások birodalma lett. 

Ha a demokraták Joe Bidenen kívül mást választanak elnökjelöltjüknek, „gondoljunk csak arra, hogy milyen üzenetet közvetítenek a választóknak.” Azt mondják majd, hogy „mindent megtettünk, hogy egy tarthatatlan jelöltet csempésszünk el önök mellett, de a televíziós vita meghiúsította a tervünket. Nos, itt van az utódja.” Ez a tizenegyedik órában történt kapituláció a már évek óta nyilvánvaló realitások előtt egyszerre tűnik ügyetlennek és csúsztatottnak.

Ha azonban Biden indul, az még rosszabb. Beszédének és modorának hibái, amelyek már most is eléggé kirívóak, valószínűleg inkább szaporodnak, mint eltűnnek. 

A regisztrált szavazók mintegy 72 százaléka úgy gondolja, hogy nincs meg benne a kognitív képesség ahhoz, hogy elnök legyen.

– jegyzi meg a szerző.

Majd így folytatja: a demokratáknak több mint három éve volt arra, hogy felkészüljenek erre az eshetőségre. Biden megválasztása utáni napon meg kellett volna kezdeni (az ő kezdeményezésére) az utód keresését 2024-re. „Mégis itt vagyunk. A párt választási vereséget érdemel büntetésként a gyarlóságáért és a mulasztásáért, legalábbis megérdemelné, ha az alternatíva idén novemberben nem Donald Trump lenne.” 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:24
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­­é­­k­­­e­­­l­d­­­ ­­­a­ ­­s­­z­­­e­­­x­i­­ ­­­p­u­­­n­­­c­i­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
victory
2024. július 03. 20:38
Így jár az, aki letagadja magában a valóságot.
Dictator
2024. július 03. 20:31
“nincs meg benne a kognitív képesség ahhoz, hogy elnök legyen” Eddig sem volt benne semmilyen képesség és készség.
nemugatolmerkapol
2024. július 03. 20:23
Vajon miért kussol most a mindenható Hollywood? Miért nem állnak ki Biden mellett? Miért kussolsz Lady Gaga? Miért nem jártatod a mocskos pofádat Robert de Niro?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!