Lengyel politikus magasztalta Orbán Viktort: Ő egy komoly politikus

2024. július 06. 17:04

Konrad Berkowicz szerint Donald Tusk „csak addig erős, amíg egy német sincs a közelében”.

2024. július 06. 17:04

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Folyamatosan érkeznek a reakciók Orbán Viktor békemissziójára. Bár több vezető európai politikus nem nézte jó szemmel, hogy a magyar miniszterelnök Kijev után Moszkvába látogatott, jócskán akad ellenpólus.

Ezek egyike Konrad Berkowicz lengyel politikus, aki X-közösségi oldalán reagált Orbán diplomácia menetelésére. Mint fogalmazott, „Orbán Viktor átvette az EU elnökségét, és béketárgyalásokra indult. 

Mindenkivel beszélget, és nem sérteget senkit, 

mert komoly politikus”.

Ezt is ajánljuk a témában

Berkowicz szerint ugyanakkor ez nem mondható el Donald Tuskról, 

aki csak addig erős, amíg egy német sincs a közelben” 

– szúrt oda a lengyel miniszterelnöknek honfitársa.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dixtroy
2024. július 06. 21:25
2022.-ben libernyákék kialakították a pc beszédteret, minden ami előtte volt, nem létezik, az óra onnan indul, hogy az agresszor Oroszország megtámadta az áldozat Ukrajnát, Ukrajnát segíteni és követelni, hogy az oroszok vonuljanak vissza, maga az igazság, a jó ügy, a fény bajnokai, az egyetlen igaz és helyes hozzáállás, minden más a sátán, a háború, a gonosz és a fasizmus, oroszbérenc pokol szolgái. Ez hihetetlen médiaerővel lett felépítve, az oroszok iskolát, óvódát lőnek, kerekesszékes rákos-éces árvák az áldozataik, csipet lopnak a mosógépekből, és bucsa!! Senki se mert egy bakfingot se mondani, hogy esetleg tárgyalhatnának, azonnal véleménybunkóval pozdorjává zúztak minden óvtos kételyt. Na kedves gyerekek, ennek a kizárólagos narratívának szúrta fel a faszát Orbán békemissziója, megnyílt a beszédtér a tárgyalásról, és mint kiderült, elég sokan reális forgatókönyvnek látják, aa három év alatt felállított malom liberális csikicsukijába ugrott be Orbán, és nem tudják levenni. Haha!
Ízisz
2024. július 06. 19:19
Z. A náci, hazug rohadék tomi, minden topicban másolja ugyanazt az OV gyűlölet szarját, hátha lesz valaki aki elhiszi... 💯🤮🖕
Akitlosz
2024. július 06. 19:04
"Mindenkivel beszélget, és nem sérteget senkit, mert" erre a feladatra intézetek sorát és provokátor újságírót hadát tartja közpénzből.
SzaboGeza
2024. július 06. 18:30
Igen tudjuk, hogy az ezért választjuk meg időről, időre 2/3- al !!!!!!:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!