Köszönjük „Hungary expertek”!

2024. július 08. 12:48

Magyarországot legalább egy bő évszázada próbálják megszakérteni. Hol Párizsból, hol Berlinből, a legutóbbi időkben pedig Brüsszelből

2024. július 08. 12:48
null
Szalai Szilárd
Szalai Szilárd
PestiSrácok

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

„A korábbi próbálkozásokkal közös nevező immáron csak a rosszindulat maradt, a precíz kibánás, ellehetetlenítés, mint ami például Trianon, vagy a II. világháború borzalma volt, már elmarad újkori ellenlábasaink képességtárából. Amikor olyan színvonaltalanul akarnak lejáratni minket, hogy küldenek Budapestre egy Párbeszédet, Brüsszelbe meg egy Daniel Freundot, aki »Hungary expert«, vagyis Magyarország-szakértő lett, csak mert a Google-n rákeresett a gulyás levesre (és részt vett a láthatóan silány minőségű illetékes tréningen), akkor mi már csak kérünk egy kávét, és boldogan szemléljük a vergődést. De tényleg, legalább a budapesti, magyarul beszélő ügynököknek tarthattak volna egy átfogóbb kurzust arról, hogy milyenek is a magyar emberek.

Daniel Freund jó barátunk Brüsszelben: rendszeresen megszakérti a magyarországi eseményeket, és olyan gyakorisággal posztol Orbán Viktorról, hogy az már kérdéseket vet fel túlzott rajongását illetően. Egyes EP-folyosói pletykák és beszámolók szerint a zöld-liberális politikus olyan talpraesett, hogy a saját cipőfűzőjét nem tudja egyedül bekötni, dehát véleménye van, illetve valami fatális véletlen, és a német választók végtelen tudatlansága végett mandátuma is van– ráadásul balszerencsénkre e kettő egyszerre–, szóval kénytelenek vagyunk hallgatni, hogy éppen mit akarnak, hogy gondoljanak rólunk Langleyben.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2024. július 09. 03:41
Magyarország ellen szemelték ki. Különben ez a szaros seggű náci ivadék senki egy buzibár mosogató fiúja lenne, akit naponta kefél valagba a kidobó és a takarító….
iimre
2024. július 09. 00:09
"Egyszeriember júl08. 21:50 Freund csak egy végrehajtó, ezekért kapja a fizetését. A megrendelő személye izgalmasabb lenne." Ne mondd már, hogy nem tudod: • t.ly/jRzAm — Lomnici: Minden ötödik EJEB-bíró Soros-féle szervezetektől érkezett • t.ly/ynN8L — soros_gyorgy_szervezeteivel_behalozta_az_europai_tanacsot • t.ly/YxXkw — soros-zsebeben-van-az-emberi-jogok-europai-birosaga • t.ly/JOIR0 — francia-alkotmanyjogasz-soros-emberei-behalozzak-az-emberi-jogok-europai-birosagat • t.ly/4uvJl — donto-befolyasa-lehet-soroseknak-az-unios-eljarasokban • t.ly/dPj_j — Az EP harmada Soros zsebében van • t.ly/kNCXs — a-lista-a-soros-halozat-hazai-kitartottjai És hogy az ide irogató trolladékokról is legyen szó: • t.ly/NG1TO — csak Magyarországon kétezer embert foglalkoztatnak annak érdekében, hogy befolyásolják az itteni politikai folyamatokat, és megbuktassák a kormányt De a nemzeti kormány kezeli a helyzetet: www.parlament.hu/irom41/00333/00333.pdf — Stop Soros–törvénycsomag
Egyszeriember
2024. július 08. 21:50
Freund csak egy végrehajtó, ezekért kapja a fizetését. A megrendelő személye izgalmasabb lenne.
kepiblanc
2024. július 08. 14:08 Szerkesztve
"Magyarországot legalább egy bő évszázada próbálják megszakérteni. " Igen az 1918-as vörös terror óta, és hogy ez a vörös terror még mindig itt van, Brüsszel tényleg nem moszkva, moszkva orbán viktor, az beszél belőle egy orosz szarházi, ennek megfelelően támadja őt az egész világ! Már nyiltan Orbán Viktoron keresztül diktálják az oroszok a feltételeket, és probálja ez az orosz tábornok elhitetni, ha az oroszok megtámadnak valakit, akkor a védekező fél a háborúpárti. Az oroszok nemhogy megfogját támadni a NATO-t, de orbán viktorral már meg is támadta, és ki is mondta mi a célja az orosznak, elfoglalni brüsszelt... //---------------------------// Podcast //---------------------------// Pintér Sándor és a szépségkirálynő halála. Mi történt Molnár Csillával?! tiktok.com/@andras.kiraly/video/7385891766072872224
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!