Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Kőkemény üzenetet küldött Le Pen a francia bevándorlóknak (VIDEÓ)

2024. július 03. 21:41

Mint fogalmazott, az iszlamista ideológiához kötődő személyeket meg kell fosztani állampolgárságuktól és deportálni kell!

2024. július 03. 21:41

Fotó: Artur Widak/NurPhoto via AFP

Mint arról beszámoltunk, vasárnap tartották a franciaországi nemzetgyűlési választások első fordulóját. A választást Emmanuel Macron a június 9-i európai parlamenti választás után írta ki, miután feloszlatta a Nemzetgyűlést.

A mostani választás adatai szerint a Marine Le Pen-féle Nemzeti Tömörülés a szavazatok 34,2 százalékával futott be az első helyen.

Ezt is ajánljuk a témában

Marine Le Pen nem vesztegette az idejét, egyből határozott felszólalásban figyelmeztette a szélsőséges, muszlim bevándorlókat.

A franciák bölcsességére és józanságára apellálok: mondjanak egy, csak egy okot, hogy Franciaországban tartsam azokat, akik együttműködnek a franciák halálát akaró totalitárius ideológiával!

A törvény létezik, és nem kell mást tennünk, mint betartatni! Az iszlamista ideológiához kötődő személyeket meg kell fosztani állampolgárságuktól és deportálni kell! Meg kell büntetni azokat a franciákat, akik elfogadják az ellenség ideológiáját. A radikális mecseteket be kell zárni, és a Muszlim Testvériséget fel kell oszlatni...” – fogalmazott Marine Le Pen.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:24
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­­­k­e­l­d­­ ­­a­­ ­­­s­­­z­­e­x­­i­ ­­­p­u­­­n­­­c­­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
Mandiner444hu
2024. július 04. 12:19
Sátánista Iszlám
fenris
2024. július 04. 10:51
a franciák utolsó esélye jött el, vagy inkább az utolsó utáni... ennek a szavazásnak hatalmas a tétje
Fegyenc8
2024. július 04. 10:07
A francia bevándorlóknak..???? Franciaországba bevándorolnak a franciák és ez nem tetszik Le Pennek? Vagy amegint arról van szó, hogy írástudatlan a Mandi szerkesztője és igazából a Franciaországba bevándorlók ellen szólalt fel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!