Kifogott a valóság Kaltenbach Jenőn, így próbálja védeni a migrációt, amit épp Toni Kroos kritizált

2024. július 11. 13:05

Mesteri logikával „bizonyította” a balos jogtudós, hogy a migráció nem is olyan rossz.

2024. július 11. 13:05
null

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Kaltenbach Jenő a Facebook-oldalán írt véleményt Toni Kroos azon kijelentéséről, miszerint Németországban este 11 óra után nem engedné el a 14 éves lányát otthonról, és inkább élne Spanyolországban, mert biztonságosabbnak tartja hazájánál. 

Toni Kroos éppen visszavonuló német futball klasszis, azt mondja, hogy azért marad Spanyolországban, mert a 14 éves lányát nem szívesen engedné el este egy német nagyvárosban Ez mindenképpen szomorú és persze nem lehet azt mondani, hogy teljesen indokolatlan”

– véli Kaltenbach. 

„Az a népvándorlas, amely már egy ideje zajlik, és amelynek egyik célországa éppen Nèmetország, bizonyára nem használ a közbiztonságnak. Ugyanakkor a lányom, igaz ő már jóval több mint 14, másfél évtizede lakik Berlinben, és még egyszer sem érte atrocitás, pedig elég gyakran vacsoráznak házon kívül...” – tette hozzá.

Kapcsolódó vélemény

Kaszab Zoltán

Vasárnap.hu

Idézőjel

Lassan 10 év telt el azóta, hogy az illegális bevándorlás okozta európai szintű válság kicsúcsosodott, megoldás ugyanakkor továbbra sem körvonalazódik.

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rendetlenember
2024. július 11. 21:45
Kívánom neki, hogy soha ne is érje atrocítás.
Jose
2024. július 11. 18:25
Akkor a statisztika és a világegyetem törvényei szerint már nagyon érik a lányának valamilyen kis atrocitásocska a közeljövőben. Ennyi esze van Jenőnek.
toro
2024. július 11. 16:45
Egyem is meg, ó a lelkem, miután nem lett senki belőle, elkezdett vagdalkozni. Hát van ez úgy, hogy jelölik az embert Jóistennek, aztán lófsz se lesz belőle...
lofejazagyban-2
2024. július 11. 16:40
Kaltenbachot ki kell telepíteni a migrik közé Brüsszelbe. Védje azután a migrációt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!