Kiderült Magyar Péter csúnya titka, lelepleződött a díszes társaság

2024. július 18. 07:29

A Trump elleni merénylet sok mindet a felszínre hozott.

2024. július 18. 07:29
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Európai Parlament balliberális többsége nem akarja elítélni az erőszakot, nem akarja elítélni a Donald Trump elleni merényletet. Ebben a témában kezdeményezett vitát a Patrióták Európáért frakció kedden az Európai Parlamentben, ahol a Tisza Párt képviselői is tartózkodtak, tehát nem ítélték el a merényletet.

Ezt is ajánljuk a témában

Szörnyű dolog ez, de valljuk be, nem meglepő, hiszen a béke helyett is a háború pártján állnak ezek a baloldali képviselők. Most legalább elvállt az ocsú a búzától, kiderült a csúnya titok, amit eddig a diszkóbotrányáról elhíresült Magyar a kampányban igyekezett leplezni, nem más ő, mint a dollárbaloldal új figurája. Közben itthon sem állt meg az élet, a baloldali megmondóemberek itt is beindultak.

A volt pénzügyminiszter, Oszkó Péter is elmondta a véleményét a Trump–Orbán-kapcsolatról:

»[…] Donald Trump esetleges győzelme végül csalódást okozhat a választáshoz nagy reményeket fűző Orbán Viktornak: az USA Kína-politikája még keményebb lehet, Trump gazdaságpolitikája pedig több hátránnyal, mint előnnyel járhat Európa, ezen belül is a legfőbb magyar exportpiacnak számító Németország számára – mondja Oszkó Péter. Ez végső soron tovább gyengítené a magyar gazdaság amúgy sem rózsás kilátásait. […]«

Oszkó Péter (Forrás: YouTube)

Oszkó szavainak érdekessége az az, hogy pont a napokban beszélgettünk egy baráti társaságban, ahol arról volt szó, hogy a baloldal, amikor már úgy látja, Trump fog győzni a novemberi elnökválasztáson, el fogja kezdeni majd adagolni, hogy Trump győzelme mégsem olyan jó Orbánnak.

Eljött a pillanat, Oszkó az első fecske, gyanítom, sorra szólalnak majd meg – természetesen szakmai alapon – a balos megmondóemberek, hogy Orbán nem örülhet majd igazán egy esetleges Trump-győzelem esetén.

Ismét lelepleződött a díszes társaság, Magyartól egészen Oszkóig.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
21 gramm
2024. július 19. 23:04
Oszkónak már nem kellett lelepleződnie. Hírérték nulla.
Osztap_Bender
2024. július 18. 14:58
Kiderült Magyar Péter csúnya titka, Övé lett volna a lebutított gépkarabély? Tóni gyerek már többszörösen lekörözte a hazudós bárót. Már Háry János is félti a vezető helyét tőle.
google-2
2024. július 18. 12:58
Kármentés zajlik. Bármi történik, az úgysem jó Orbánnak, bíbíbí… Vagy éppen szerencséje volt, hogy így történt - ő ott sem volt stb.
szemlelo-2
2024. július 18. 10:50
Azt, hogy Trump győzelme Amerika helyi érdekeinek a fokozott védelmét fogja jelenteni, már régen tudjuk. Hiszen Trump maga mondta el. Ezzel lehet, kell együtt élni. Mindenesetre egyértelmőbb, kiszámíthatóbb környezetet jelent, mint az ilyen-olyan, "haladó" elvek mentén felépített politika, ahol akár van sapkád, akár nincs sapkád megbüntetnek - ha nem sorakozol fel az elveik mellé. Ezt Orbán is jól tudja, számol vele és felkészül rá. Oszkó értelmes ember, de rögtön jelentkezik, ha huhogni kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!