Magyar Péter és emberei sem ítélték el a Trump ellen elkövetett merényletet

2024. július 17. 15:24

A politikus és pártjának EP-képviselői tartózkodásukkal nem ítélték el a politikai erőszakot, így a Donald Trump elleni merényletet sem.

2024. július 17. 15:24
Magyar Péter, Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Nyitókép: Magyar Péter, Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: a Patrióták Európáért frakciója szerdán az Európai Parlamentben vitát kezdeményezett a Donald Trump elleni merényletkísérletről és az európai politikai erőszakról. Gál Kinga, a csoport első alelnöke az EP-ben hangsúlyozta, hogy 

a politikai erőszaknak nincs helye a társadalmainkban, és el kell ítélni azt akkor is, ha szuverenista, patrióta politikusok ellen irányul, így a Donald Trump elleni merényletet is.

Azt kérte, hogy a testület még aznap tartson vitát a támadásról és a politikai erőszakról Európában, majd adjon ki róla egy állásfoglalást. A javaslat végül 337 nemet kapott 119 igen és 15 tartózkodás mellett, így elutasították azt. Erről itt írtunk korábban.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Péter és emberei „tartózkodtak”

A szavazást követően nem sokkal, az Európai Parlament oldalán elérhető információkból kiderült: Magyar Péter és a Tisza Párt képviselői is tartózkodtak az EP-szavazáson, vagyis

nem ítélték el a Trump elleni merényletet.

Mutatjuk, kik tartózkodtak a szavazáson:

Magyar Péter, Tisza Párt, Trump elleni merénylet, szavazás eredménye
Fotó: Képernyőkép/Jegyzőkönyv/https://www.europarl.europa.eu/

 

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000036
2024. augusztus 28. 15:04
🍓 ️ ­­É­­r­t­­­é­­­k­e­l­d­­ ­­a­­ ­­s­z­­e­x­­i­­­ ­p­u­­n­­c­­i­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
mango5
2024. július 20. 02:20
Egy normalis vilagban errol hatalmas botranynak kellene lenni. Itthon is hogy a poloska peter szerint rendben van egymas halomra lovese, de kulfoldon is orzasibotranynak kene jonni ...
cccbasatu
2024. július 18. 15:01
Miért kellene beavatkozni az usákok belügyeibe ,őnáluk bevett szokás ha nem tudnak más észérvet akkor más eszközzel tesznek pontot az ügy végére.Nekünk ehhez semmi közünk nincs.Mellesleg Orbán rikkancs bandája hangosan rikácsol amikor beavatkoznak mások a belügyeinkbe.Ők is beavatkoznak mások belügyeibe így kétszínű komédiások és mindenki bohócnak tekinti őket!
Ez D-dúr és e-moll
2024. július 17. 19:40
"Ekrü 2024. július 17. 19:23 ---> Ez D-dúr és e-moll 2024. július 17. 17:05 'Nincs mit szégyellenem. Ha én a hasamra ütök és leírom rólad, hogy, mondjuk, pedofil gyilkos vagy, akkor te szégyellenéd? '-Ha én előtte minden lehetséges fórumon foggal-körömmel védeném a pedofil gyilkosokat , akkor bizony jogosan állítanád, hogy pedofil gyilkos vagyok én is..." Egyrészt: hibás a logikád, ha te véded a pedofil gyilkosokat, abból nem következik, hogy te is az vagy, max. az, hogy úgy ítéled meg, hogy ezért vagy azért, védelmet érdemelnek. Másrészt: primitív fantáziálásba és vádaskodásba menekülsz, mivel érvelni nem tudsz; ha lemész a virtuális térképről, akkor sem fogsz olyan megnyilvánulást találni tőlem, amiben "foggal-körömmel védeném" a Tisza pártot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!