Kezdődik: beárulták Magyarországot, az Európai Bizottság azonnali változtatást követel

2024. július 31. 09:42

Litvánia szerint az egész Európai Unió biztonságát veszélyezteti a külföldi állampolgárok egyszerűsített beutazása munkavállalás céljából, a magyar kormány viszont úgy reagált, nem ő engedte be migránsok millióit a kontinensre.

2024. július 31. 09:42
BRUXELLES -EU INFORMAL LEADERS MEETING 27 June 2024

Nyitókép: AFP/Diego Ravier

Az Európai Bizottság felveszi a kapcsolatot a magyar hatóságokkal az azonnali pontosításért – jelentette ki Anitta Hipper, az EB migrációs és belbiztonsági szóvivője az Il Giornale nyomtatott kiadása alapján. A Bizottság most éppen azért dühös, mert Magyarország egyszerűsítette a munkavállalási vízumok kiadását orosz és fehérorosz állampolgárok számára. 

Gabrielius Landsbergis litván külügyminiszter közölte, az ő országa fordult az Európai Bizottsághoz, hogy megakadályozza a magyar döntést, mondván, ez az egész Unió biztonságát veszélyezteti.

A magyar kormány korábban leszögezte, hogy a külföldi állampolgárok egyszerűsített beutazása kizárólag munkavállalás céljából engedélyezett, szigorúan szabályozott eljárás keretében, és valójában Brüsszel engedte be migránsok millióit az Európai Unióba.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 366 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. augusztus 05. 11:02 Szerkesztve
A zsidócsicska vétótlan köpcös gecivel majd ezt is visszavonatják a komisszárok, mint sok minden mást is visszavonattak már. A zsidó gazdái akarata számít neki, semmi más, ami abból is látszik, hogy a minket gyűlölő, ellenünk áskálódó balti csivavák légterét zsidó parancsra a magyarok védik, mert maguk basznak rá. A csicskák sorsa csicskasors. Orbán pedig egy sunyi csicska, amibe bármelyik útszéli koldus szabadon rúg bele, legyen az finn, svéd, balti csivava, polák barom, magyargyűlölő hohol és zsidó, oláh gyilkos, vagy rác magyarpusztító.
Dorset Naga
2024. július 31. 19:58
Tagállami hatáskör. Basszanak egyedül.
materialista
2024. július 31. 18:17
Valaki egyszer azt mondta : „Mi vagyunk a homok a gépezetben, bot a küllők között, tüske a köröm alatt” A küllő eltörte a botot ?? Sírunk ??
Szürke Testvérek
2024. július 31. 17:18
"Klebermann 2024. július 31. 16:39 Neee pofázzatok" Ez a "ragacsember " pressmanci rokona!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!