Jelentősen közelebb kerültünk egy totális háborúhoz Izrael és a Hezbollah között

2024. július 31. 06:21

Nem kellett sokáig várni az izraeli válaszra a 12 gyerekáldozatot követelő támadásért.

2024. július 31. 06:21
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: Yoav Nir

„Nem kellett sokáig várni az izraeli válaszra a 12 gyerekáldozatot követelő támadásért. Az Al-Arabia értesülései szerint a bejrúti légicsapás sikerrel járt és Fuad Shukr, a Hezbollah vezérkari főnöke csatlakozott a Hamász vezérkari főnökéhez, Muhamad Deff-hez.

A támadás sikerére abból is következtethetünk, hogy amerikai tengerészeti egységek irányt változtattak és a libanoni pártok felé fordultak. Erről számolt be a szaúdi El-Hadath. Ezzel jelentősen közelebb kerültünk egy totális háborúhoz Izrael és Hezbollah között.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hobby024
2024. augusztus 01. 08:52
Másokkal ellentétben azt mondom óriási közünk van hozzá. Sőt Európát és az EU-ban Magyarországot teljesen a padlóra küldheti, ha az EU nem rendezi a viszonyait az oroszokkal. A világ olaj, és gáz kereskedelmének jelentős része a Szuezi-csatornán és a Hormuzi- szoroson bonyolódik. Megszűnik szinte minden szállítási lehetőség, ha a Közel-Kelet lángba borul. Nem tudom milyen érdekek dolgoznak a háttérben, de a következmények beláthatatlanok lesznek.
Akitlosz
2024. július 31. 18:29
Már az 1980-as években is ezt a háborút vívták. Nem változott azóta a helyzet ott. Kár Libanonért.
kir2vik
2024. július 31. 15:08
Muszáj ehhez közünknek lenni? Izraelt sem gyarmatosítottuk és nem magyarok, mentek oda, hanem 100% zsidók népesítik be.
Mandiner444hu
2024. július 31. 12:20
Közel Keleti fosstenger
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!