Ivós játék lett Biden sajtótájékoztatójából, amatőröknek nem ajánlják

2024. július 12. 15:38

Egyre többen viccelődnek az amerikai elnökön a közösségi médiában.

2024. július 12. 15:38
null

Nyitókép: Photo by Mandel NGAN / AFP

A Mandiner is beszámolt róla, hogy Joe Biden amerikai elnök csütörtök este megrökönyödést váltott ki, amikor Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt „Putyin elnökként” mutatta be. „És most szeretném átadni a szót Ukrajna elnökének, akiben legalább akkora bátorság van, mint amennyi elszántság.

Hölgyeim és uraim, Putyin elnök úr”

– hangzott el az ominózus mondat.

A Fox News csütörtökön arról is beszámolt, hogy Joe Biden legalább kilenc alkalommal mondta azt, hogy „egyébként” a sajtótájékoztatón. Nem véletlen, hogy a közösségi médiában ivós játékot csináltak ebből és másoknak is javasolták, hogy igyanak, ha Biden ajkát újra elhagyná ez a kifejezés.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovsa2
2024. július 12. 17:29
Nos, én már annak drukkolok, hogy Biden kitartson november 5-ig. Ja, és minél többet szerepeltessék. Ez a legjobb kampány a republikánusoknak. (Már csak kép nélküli, telefonos interjút adott a TV-nek, de abba is belebakizott. Ott se tudta összefüggően elmondani, amit akart/elévetítettek.)
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. július 12. 17:13
Ivós játék: Egy feles minden alkalommal, amikor valaki a Fideszből kimondja azt, hogy Orbán elment békét teremteni, és utána megölnek valakit.
LevEDIa
2024. július 12. 16:03
Azt várom, hogy valaki majd bedobja - ha Bide pukkant egyet, akkor aki hallja, szintén elengedheti.
lenyegtelen
2024. július 12. 15:48
A Csupasz pisztoly lassan a fasorban sem lesz a valósághoz képest...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!