Itt a valaha volt egyik legzseniálisabb politikai reklámvideó – naná, hogy Trumpról (VIDEÓ)

2024. július 15. 17:47

Make America Great Again.

2024. július 15. 17:47
Donald Trump Injured During Shooting At Campaign Rally In Butler, PA

Nyitókép: Anna Moneymaker/Getty Images

Ahogy arról a Mandiner beszámolt, fegyveres merényletet követtek el Donald Trump ellen a szombati kampánygyűlésén, a korábbi amerikai elnököt a jobb fülén lőtték meg. Trump azóta kijöhetett a kórházból, sőt, a hétfői napon kiderült az is, hogy a floridai bíróság megszüntette az ellene indított eljárást

A sűrű események után az X-en elkezdett terjedni Trumpról egy politikai reklámvideó, amelyre sokan írják a közösségi oldalakon, hogy a valaha volt legjobb ebben a műfajban. 

A »Make America Great Again«, azaz »Tegyük újra naggyá Amerikát« című videó, amelyben Rocky Balboa beszél, itt megtekinthető

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­k­­e­­l­d­­­ ­a­­ ­s­z­­­e­x­i­­­ ­­­p­u­­n­­­c­­­i­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
fasisztakomcsi
2024. július 15. 22:28
Mit üzen ez a videó az amerikai választópolgároknak? Trump egy terminátor, aki elugrik a golyók elől. Ő az az ember, akiben megvan a potenciál arra, hogy újra naggyá tegye Amerikát. Az ellenfele pedig azt sem tudja ki áll mellette. Trump földindulásszerű győzelmet fog aratni novemberben. Az utóbbi évtizedek talán legnagyobb arányú győzelmét. Trump eddig is esélyesebb volt, de most átlépett a Marvel világába. Ez a szép forgatókönyv csakis akkor valósul meg, ha Trumpot novemberig valamiképp golyóállóvá teszik. Ha már Marvel. Igazán szólhatnának Rhodes ezredesnek, hogy adja rá az IronPatriot páncélt.
theseur2
2024. július 15. 21:24
Trumpbo First blood https: //www.youtube.com/watch?v=SsejGJwL1MY
Camael
2024. július 15. 19:58
fog még sírni Zselé Orbánnak, hogy menjen vissza Kijevbe és kérdezze meg újra az azonnali tűzszünetről
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!