Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Itt a fordulat: Biden megkapta a selyemzsinórt a demokratáktól

2024. július 02. 22:06

Texasi demokrata képviselő bírálta először nyilvánosan, párton belülről az amerikai elnököt.

2024. július 02. 22:06
First Presidential Debate; Biden vs Trump

Nyitókép: Kyle Mazza / ANADOLU / Anadolu via AFP

Hatalmas hullámokat vert Joe Biden amerikai elnök múlt heti, CNN-en sugárzott TV-vitája, ahol látványosan alulmaradt Donald Trumppal szemben. A 81 éves amerikai vezető

a vita során sokszor szélsőségesen zavartan viselkedett, belekavarodott saját mondandójába, a szakértők katasztrofálisnak értékelték teljesítményét.

A Demokrata Párton belülről eddig is szivárogtak ki olyan információk, hogy már készítik elő Biden visszalépését az elnökjelöltségtől.  Ennek egyik, immár konkrét jele, hogy kedden először bírálták nyilvánosan Bident párton belülről. Lloyd Dogget demokrata kongresszusi képviselő a BBC tudósítása szerint azt mondta: az amerikai elnök képtelen volt megvédeni saját elnökségének eredményeit a vita során. 

Remélem, meghozza a fájdalmas és bizonyára nehéz döntést, és visszavonul”

– mondta a texasi képviselő, aki szerint Biden ahelyett, hogy megnyugtatta volna a választókat, nem tudott érdemben reagálni „Trump hazugságaira”.

Dogget szerint egyszerűen Biden túl sokat kockáztat indulásával, ráadásul korábban megígérte, hogy csak átmeneti elnöke lesz az Egyesült Államoknak és kész átadni a hatalmat. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-115
2024. július 04. 14:58
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­­k­­­e­­l­­­d­­­ ­­a­ ­s­­­z­­­e­­x­­­i­­­ ­p­­u­­­n­­­c­­i­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
grrrgo
2024. július 03. 10:41
"hogy csak átmeneti elnöke lesz az Egyesült Államoknak és kész átadni a hatalmat. " Ha ha ha! Úgy mint Karácsony Geli? Az akadálymentesített közintézmények esetén, meg az elütött villamos? Meg az új választást követelés esetén? Ezek a demokraták és libsik milyen kis naívak! Hisznek a politikusaiknak! Egyébként Biden tényleg csak átmeneti. Ha meghal más lesz az elnök.
ogreg75-2
2024. július 03. 04:37
Normális helyen egyik sem lenne elnök! A szenilis vénember, és az adócsaló vénember!
gytn
2024. július 03. 00:49
Biden nagyon jól bírta ezt a 4 évet. Nem tippeltem volna erre 4 éve, de nagyon klassz anyagokat kaphat, hogy még mindig nem a néger nő van a helyén. Azért az ijesztő lehet, amikor reggelente fölkeléskor megtudja, hogy ő az USA elnöke. Ha most mégis megválasztják, egy idő után ki lehet majd cserélni valami ChatGPT 9.0 alapú rongybabára, és ez senkinek sem fog feltűnni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!