Ismét kiállt Izrael mellett Magyarország

2024. július 20. 14:02

Magyarország nem csatlakozott az uniós állásfoglaláshoz, amely elítélte a palesztin államiságot elutasító minapi Kneszet-határozatot.

2024. július 20. 14:02
Netanyahu - Orban press conference

Nyitókép forrása: KOBI GIDEON / GPO / HANDOUT / ANADOLU AGENCY / ANADOLU VIA AFP

 

Európai uniós állásfoglalást vétózott meg Magyarország, így az EU külpolitikai főmegbízottja, Josep Borell a saját nevében ítélte el az izraeli törvényhozás azon határozatát, amely elutasította a palesztin állam megteremtését – írja az Euronews.

Az uniós nyilatkozatot 26 tagország támogatta, Magyarország nem.

 

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­­­k­e­l­­d­ ­­a­­­ ­­s­­­z­­­e­­x­­­i­­ ­p­­­u­­n­­­c­­i­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
2024. július 23. 15:37 Szerkesztve
A kétállami megoldást Izrael nem fogadja el. Nem is kell. Egy állam kell, mert a terület adott. PALESTISRAEL Közös parlament, versengö pártokkal. Sok országban van durva ellentét kormány és ellenzék között. Még vallási alapon is. Siita szunita pártok vannak egy országon belül. Nálunk is elég nagy a szakadék a kormány és az ellenzék között. De amerikában is fokozódik a helyzet. Mit vacakolnak itt évtizede, százada. A britek egy területet adtak a két csoportnak, nosza használja mindkettö az egészet ahogy fenn irtam. Demokratikus választás stb. Akkor nincs, hogy ki melyik részt, országot ismeri el. Trump kényszeritse ezt rájuk erövel. Mint az erdélyi magyarokra a románokat Trianon után.
endeneu
2024. július 22. 17:50
26? Ha mindenki ellenünk, ki van velünk? Győztünk!
szeekely
2024. július 22. 12:47 Szerkesztve
"Josep Borrell helyteleníti, hogy a héten az izraeli törvényhozás határozatban utasította el a független Palesztin Állam létrehozását. Ez nem az első alkalom, hogy a magyar kormány vétózik egy Izraelt érintő állásfoglalást." Ha leirom, hogy nem ertek egyet a vetoval, sokan hiszik, hogy Orban-ellenes vagyok. Pedig nem. Orban tehetseges politikus, aki a pragmatikus politikai stilusban utazik. Sokan azt hiszik, ez valami nagy etwasz. Dehogy! EPP EZ a pragmatikus politika: kavaras, engedmenyek, alku, targyalas, "sertődesek" oda es vissza. Nyuszi-muszi show. A vege mindig a DEAL, az uzlet. Ebben Orban nagyon is jo! Viszont Magyarorszagot a Cionista Nagyallam hasznos idiotajava tenni, ez mar tullep a pragmatizmuson. A gond itt van elhantolva, mikent eb. Az apartheid mellett ismet es ujra szet-vetozni az Uniot, izraeli utasitasra szembepösni Europat, ez se nem europai, se nem magyar! Minden pofon, amit kapunk "művelt Nyugattol", emiatt jön. Ennek oka senki mas, mi magunk! Megerdemeljük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!