Hamarosan jön Melania Trump könyve

2024. július 29. 17:29

A memoár két verzióban jelenik meg: a színes, dedikált, gyűjtői példány 150 dollárba, az egyszerűbb kiadás 40 dollárba fog kerülni.

2024. július 29. 17:29
null

Nyitókép: CHERISS MAY / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Melania Trump idén ősszel jelenteti meg memoárját – közli az Associated Press. 

A Melania című életrajzot a volt first lady stábja úgy jellemzi, mint „erőteljes és inspiráló történetet egy nőről, aki kikövezte a saját útját, leküzdötte a nehézségeket és meghatározta a személyes kiválóságot.”

A kötet kiadója  a Skyhorse Publishing, amely korábban már Trumpoz közel álló más személyek könyveit megjelentette, például Rudy Giuliani New York-i expolgármesterét, valamint Alan Dershowitz ügyvédét.

Ezt is ajánljuk a témában

A mostani, Melania Trump-kötet kapcsán megjelenési időpontot egyelőre nem közöltek, így még nem lehet tudni, hogy a november 5-i választás előtt ott lesz-e a könyvespolcokon.

Az egykori first lady memoárjában „meghívja az olvasókat saját világába, intim portrét nyújtva egy nőről, aki rendkívüli életet élt. A Melania olyan személyes történeteket és családi fotókat is tartalmaz, amelyeket eddig soha nem osztott meg a nyilvánossággal” – áll a július 25-i bejelentésben.

Stábja hivatalos közlése szerint a memoár két verzióban jelenik meg: a színes, dedikált, gyűjtői példány 150 dollárba, az egyszerűbb kiadás 40 dollárba fog kerülni.

 

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ahapersze-3
2024. július 29. 18:23
Michelle Obamának diplomája van a Princetonról és Harvardról, Melania Trump 1 év után otthagyta az egyetemet a modell karrier miatt. Értékes gondolatai ettől még biztos lehetnek, például hogyan kell tűrni, hogy a konzervatív idol férje pornósztárokkal csalja meg. Bár ha elvégezte volna az egyetemet akkor lehet bátrabban mert volna továbblépni és olyan párt találni aki jobban megbecsüli, nem csak biodíszletnek tekinti.
Takagi
2024. július 29. 17:45
Szép,intelligen és művelt nő.
auditorium
2024. július 29. 17:38
Melánia a Fehér Ház Hamupipőkéje volt. Nem kinézetre, mert mindig elegáns és tartózkodó, hanem a sok kritikus cikk miatt, mely róla szólt. Csak azért, mert szlovén származású, bár neve német, több nyelvet beszél és jól nevelt. De kezdettől fogva ellenszenvvel mutatta be a nemzetközi sajtó. Ellentétben Michelle asszonnyal, akit állandóan felmagasztalnak, sőt még elnöki székbe is ültetnék Trumppal szemben. Médiadiktatúra van mecénásokkal, aki nem tetszik nekik azt alaposan lejáratják, megszégyenitik, előveszik a 4O év előtti afférjait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!