Forrnak az indulatok a párizsi olimpia botrányos megnyitója után

2024. július 27. 08:45

Biztos jó ötlet volt ez a show?

2024. július 27. 08:45
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: X

Péntek este megnyitották Párizsban a XXXIII. nyári olimpiai játékokat. Már most forrnak az indulatok a finoman szólva is megosztó show-műsor után. Tudjuk, hogy a baloldal szemében mi itt, a jobboldalon nem értünk gyakorlatilag semmihez, a magaskultúrához meg végképp semmi közünk, hiszen mi bőgatyás, kurjongató pusztai nép vagyunk csupán.

De azért, ami sok, az sok. A rendezők gyakorlatilag leöntötték az egész megnyitót egy rózsaszínű, LMBTQ-ideológiával vastagon átitatott Eurovíziós Dalfesztivál-feelinggel. Amiből természetesen nem maradhatott ki a kereszténység menetrendszerű gyalázása sem. Az est felháborító mélypontja Az utolsó vacsora című da Vinci-festmény drag queen paródiája volt.

Meddig lehet még elmenni a kereszténység elleni hadjáratban?

Szerencsére vannak azért józan gondolkodású francia politikusok is. A Mandiner szúrta ki, hogy Marion Maréchal francia EP-képviselő közösségi oldalán megjegyezte, kikéri magának a látottakat:

»Tisztában vagyok vele, hogy nem Franciaország, csak egy baloldali kisebbség nézőpontját tükrözik a show-ban látott elemek. Készek minden provokációra«

Őszintén szólva, csak kapkodtuk a fejünket a megnyitó alatt, hiszen ennyi furcsa szerzetet egy helyen még nem láttunk. És mindezt a szabadság, egyenlőség testvériség jegyében. Próbáljunk meg ezen a rémálmon túllépni és a magyar sportolók sikeréért szorítani, hiszen ez a legfontosabb.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oldcitizen-2
2024. július 28. 08:50
A súlyosan, halálosan beteg nyugati társadalmi lét végóráit láthatjuk.
KiraCeles
2024. július 27. 21:27 Szerkesztve
Én nem tudom, hogy ki fordította Marion Maréchal bejegyzését úgy, hogy "tiszában vagyok vele", de ugyanez a hülyeség itt is és az Indexen is. "Know" = tudja (úgy mint, tudja meg minden keresztény...). Ha a "know"-ból nem jött le, hogy ez egy felszólító mód, legalább a "sachez"-ból lejöhetett volna, mivel ez többes szám második személy, nem egyes szám első. Az egy dolog, hogy a fordító nem tud angolul (meg franciául se), de hogy senki nem ellenőrzi, mielőtt közzéteszi a saját híroldalán...
tizennyolcfok
2024. július 27. 16:53
ugyan nem láttam, de ha a fideszes csőcselék egyként őrjöng és óbégat, akkor már megérte. nyüszítsetek még, balfaszok, a faszkalap csépányival együtt.
rizseslecso07
2024. július 27. 15:51
Mondjuk nem értem miért a hiszti a fordítva felhúzott zászló miatt. A magyar zászlót a legtöbb helyen az idióták elfordítva húzzák fel. Ha esetleg a sok faszkalap nem tudná: a magyar trikolórban a színek egymás alatt vannak, és nem egymás mellett!! És ha a gyogyósok ezt megtanulnák végre, akkor címer sem elfordítva kerülne középre! Ezt senki sem veszi észre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!