Egy hétig bírták: néhány órán belül a lehető legsúlyosabb büntetéssel csapnának oda Magyarországnak

2024. július 09. 08:40

Az EU-tagállamok nagyköveti találkozóján – Orbán Viktor békemissziójára és moszkvai látogatására hivatkozva – ismét felvetődhet a soros elnökség elvétele Magyarországtól.

2024. július 09. 08:40

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Az Európai Unió tagállamainak nagykövetei szerdán Orbán Viktor magyar miniszterelnök oroszországi látogatásáról tárgyalnak – idézi az ukrán Unian Rikard Jozwiakot, a Szabadság Rádió szerkesztőjét, aki felhívta arra is a figyelmet, hogy

nem valószínű, de megtörténhet, hogy előveszik azokat a dokumentumokat, amelyek azt tartalmazzák, hogyan lehetne elvenni Magyarországtól a soros elnökséget.

Bár a magyar kormány tagjai többször hangsúlyozták, Orbán Viktor soros elnökként, de nem az Európai Unió nevében vett részt békemisszióján, a nyugati politikusok hisztérikusan kritizálják moszkvai és pekingi tárgyalásáért – azt pedig szinte el is felejtik, hogy első útja Kijevbe, Volodimir Zelenszkijhez vezetett.

De nem csupán a soros elnökséget vennék el Magyarországtól, a Bildben megjelent eszement véleménycikk szerzője szerint a kormányfőt a washingtoni NATO-csúcsra sem kellene beengedni, mert titkos információkat osztana meg Moszkvával.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 679 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kőbaltás
2024. július 10. 05:15
Sajnos a fő terrorista Soros György keze messze elér köszönhetően a leggazdagabb amerikai bankár gazdáinak,akiknek a háború a legfontosabb. Vajon az emberiség többsége meddig tűri még ennek a pénzügyi hatalomnak a terrorista ámokfutását,mikor lesz végre az emberi értelem képes arra,hogy elküldje ezt a szemetet a szemétdombra,az összes lefizetett szánalmas ügynökével együtt. Az emberiség mikor teszi végre a helyükre a mutánsokat.
Spiritmonger
2024. július 09. 18:58
Nem fog nekik sikerülni...
Chekke-Faint
2024. július 09. 17:00
Már rég elvették volna ha lenne rá lehetőség. Csak úgy tudják, ha minden szabályt felrúgnak. Az meg az Eu vége....
democRATS
2024. július 09. 16:25
Álmodozik az emberiség szemete...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!