Donald Trump legidősebb fia meglepően reagált azokra a hírekre, amelyek szerint Irán édesapja meggyilkolását tervezte

2024. július 17. 11:08

Amikor olyan országok, mint Irán, ki akarnak téged iktatni, az valószínűleg azt jelenti, hogy Trump győzelme jó lenne Amerikának, illetve rossz Iránnak – mondta az ifjabb Trump.

2024. július 17. 11:08

Nyitókép: David Maxwell/MTI/EPA

Ifjabb Donald Trump meglepő módon reagált kedden azokra a hírekre, amelyek szerint Irán az édesapja meggyilkolását tervezte – írta meg a Fox News. Véleménye szerint ez  

a valaha volt legnagyobb politikai támogatás.

A legidősebb Trump-fiú (aki egyben apja kampányának egyik legaktívabb támogatója) a Hannity című műsornak adott interjút. 

Amikor olyan országok, mint Irán, ki akarnak téged iktatni, az valószínűleg azt jelenti, hogy Trump győzelme jó lenne Amerikának, illetve rossz Iránnak” - mondta ifjabb Trump.

Mindez annak kapcsán merült fel, hogy a Fox News két névtelenséget kérő FBI forrásból is egy Donald Trump meggyilkolására irányuló iráni tervről értesült.

Úgy tűnik, hogy a cselekménynek nincs köze a 20 éves Thomas Matthew Crookshoz, aki hétvégén követett el merényletet Trump ellen a pennsylvaniai Butlerben – állítják a források. 

Irán állandó ENSZ-képviselete tagadta a vádakat, a Fox News Digitalnak adott nyilatkozatában „megalapozatlannak és rosszindulatúnak” nevezték azokat.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­É­­r­t­é­k­­e­­­l­d­­­ ­a­ ­­s­­­z­e­­x­­i­­­ ­p­­­u­­­n­c­­­i­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
victory
2024. július 17. 13:17
Amcsik nem tudnak mást, csak ellenségeket keresni. Nehogy már ők vezessék a világot.
falcatus-2
2024. július 17. 12:52 Szerkesztve
"Irán édesapja meggyilkolását tervezte..." Meseország mindenkié. mi történt? Megtalálták Crooks 2.0 perzsa pandantját? Trump győzelme jó lenne Amerikának, illetve rossz Iránnak – mondta az ifjabb Trump. A kis Trump "kíméletlenül " fején találta szöget.Vág az agya a kis Triumphnak, mint a borotva.. Főhet a feje annak a tökfejnek, aki kiagyalta a következő etapra felkészítő perzsa mesét. Alaposan mellé nyúlt
B_kanya
2024. július 17. 12:36
"robertdenyiro 2024. július 17. 11:30 Ez közvetve pedig azt is jelenti hogy Biden Iránpárti-csicska." +1 A FOX-nál jelentősen csökkent az átlagIQ, mióta Carlson és csapata távozott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!