Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Csúnyán ütik-vágják a cseheket, amiért a magyarok mellett döntöttek

2024. július 02. 08:44

Köpönyegforgató, oroszbarát, söpredékkel szövetkező – csak úgy röpködnek a durvábbnál durvább sértések Andrej Babis irányába, amióta Orbán Viktor és Herbert Kickl társaságában megalapította a Patrióták Európáért frakciót.

2024. július 02. 08:44
AUSTRIA - EU - POLITIC - PARTY - BABIS - KICKL - ORBAN - PATRIOTS FOR EUROPE -

Nyitókép: AFP/Alex Halada

Nagyon durva kritikákat kapott Andrej Babis volt cseh kormányfő, amiért bejelentette, hogy Orbán Viktor és Herbert Kickl szövetségével megalapítják a Patrióták Európáért frakciót.

A Der Standard szerint Babis köpönyegforgató, akinek sosem volt szilárd ideológiai háttere, míg a Handelsblatt nyomtatott kiadásának szemléje alapján a Hospodárske noviny ennél is tovább ment:

Túlzás lenne azt állítani, hogy az oroszbarát Babis az európai politika legrosszabb söpredékével szövetkezik, elvégre ennél sokkal gusztustalanabb pártok is léteznek, de az elmondható, hogy a befolyásos politikai áramlatok közül az egyik legrosszabbat választotta.

Az Aktualne eközben azt írja, Babis szövetsége Orbán Viktorral nem meglepő, hiszen régóta dicséri a magyar kormányfőt, ám az megdöbbentette a szerkesztőség tagjait, hogy az Osztrák Szabadságpárttal társul, amely húsz éve blokkolta Csehország uniós csatlakozását.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-113
2024. július 03. 16:06
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­­­k­­e­l­­­d­ ­a­­­ ­s­z­­­e­­x­­­i­­­ ­­­p­u­­­n­c­i­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
kunfia1
2024. július 02. 18:34
Annyi rálátásunk már van az európai ügyekre, hogy Orbán nem foglalta el Brusszelt, perifériás, haszontalan politikus volt, és maradt, a pénzt vele nem kapjuk meg, a lobbiereje nulla. Magyar Péter viszont a legerősebb frakció tagja, jelentős lobbi erővel. Orbánon röhögnek, leszarják, semmibe veszik, Magyar az egyetlen esély a pénzek megszerzésére, de ehhez a hazaáruló ruszkiszopónak mennie kell.
kunfia1
2024. július 02. 18:22
csapláros 2024. július 02. 14:03 kunfia1csapláros 2024. július 02. 11:48 ..."Fent azt írták, ahogy az elvtársaid is, hogy már megalakult. Hazudtok reggel, délben, este, de még álmotokban is."... Attól, hogy Orbán "nagymamának" MÁR KÉSZEN van a tortája, DE MÉG a spejz hűvösén tartja, nem jelenti azt, hogy az a torta, vagyis a frakció nincs kész. De eszed semmi, a logikád és a gondolkodóképességed NULLA, csak amit a Judáspénzt adó tartótiszted MEGENGED. Aha, tehát a TORTúrA és az oroszok már a spájzunkban vannak, Orbán védnöksége alatt. Jobb lenne, ha a hazaáruló védnök börtönben lenne, de ami késik, nem múlik... Amit tudunk már most, a babisi mini frakció nem hoz hasznot Magyarországnak, mert jelentéktelen, mint vezérünk, így nem lesz beleszólása az európai ügyekbe, de majd azt fogják kommunikálni hazaárulóink, hogy mennyire dübörögnek, de mennyire....
Szuperszig
2024. július 02. 15:10
Tehát, aki szereti a hazáját, az orosz barát. Logikus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!