Chay Bowes ír üzletember precíz görbetükröt mutatott a hamis nyugati elitnek

2024. július 11. 23:06

Az orosz elnöknek elszigeteltnek kellett volna lennie, de épp most találkozott két NATO-vezetővel – írta az üzletember.

2024. július 11. 23:06

Nyitókép: Celal Gunes / ANADOLU / Anadolu via AFP

Chay Bowes ír üzletember X-bejegyzésében az orosz hadsereg állítólagos összeomlásáról, az orosz elnök elszigeteltségéről, az orosz gazdaságról és Ukrajnáról is megosztotta gondolatait követőivel. „Az orosz hadsereg állítólag összeomlik, de növekszik, előrenyomul és győz Ukrajnában. Az orosz elnöknek »elszigeteltnek« kellett volna lennie, de épp most találkozott két NATO-vezetővel és a világ legnagyobb termelőgazdaságának és legnagyobb demokráciájának elnökével. Az orosz gazdaságnak »romokban« kellett volna lennie, de idén minden más fejlett gazdaságot túl fog nőni” – kezdte bejegyzését.

A nyugati szankciók Oroszország megnyomorítására voltak hivatottak, de dicsőségesen megbuktak. Az orosz népnek Putyin ellen kellett volna »lázadnia«, de ő nyerte meg a szavazatok 80%-át a választásokon. 

Ukrajnának »demokráciának« kellett volna lennie, de egy korrupt diktátor irányítja, aki betilt minden ellenzéket, elnyomja az egyházat és diszkriminálja azokat, akik azon a nyelven beszélnek, amelyen ő maga is felnőtt” – folytatta az üzletember. 

Egy milliárd dolláros dezinformációs gépezet

„Most, miután évtizedekig ápolták ezt a háborút Oroszországgal, a NATO és USA cinkosai nyíltan elismerik, hogy az oroszok ellen harcolnak, amit évekig tagadtak. 

Egy milliárd dolláros dezinformációs gépezet, a nyugati mainstream média, amelybe mélyen beszivárgott és a nyugati hírszerzés által irányított, házalja nektek ezeket a hazugságokat és mítoszokat” 

– tette hozzá. „Soha nem vonják vissza hazugságaikat a tények alapján, ők, akárcsak kezelőik a háborúpárti elitben, egyszerűen csak fokozzák. Minél nagyobb a hazugság, annál többen hisznek neki. Maradjatok ébren, ismerjétek fel a motivációjukat annak, ami, és ez csak rosszabb lesz, ahogy kiderül az ukrajnai kudarcuk mértéke” – zárta bejegyzését.

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2024. július 12. 07:12
nem hittem volna hogy van olyan aki nálam is sötétebbnek látja a nyugatot
Reszelő Aladár
2024. július 12. 06:59
Még szerencséje, hogy az X-re írta, mert egyébként letiltották volna, mivel az a kijelentés, hogy Ukrajna nem nyerhet az maga a putyinibpropaganda.
connorj
2024. július 12. 05:05
www.antropozofus.hu/harc-az-orosz-kulturcsiraert/genadij-bondarev-ukrajnai-esemenyek-es-a-jovo-lehetseges-forgatokonyve/
Beszélgető
2024. július 12. 02:14
Vote for Chay Bowes!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!