Brüsszel a drog fővárosa: akkora fogás volt, mint még soha

2024. július 25. 14:16

Amerikából érkezett a metamfetamin.

2024. július 25. 14:16
Chemsex Epidemic In Thailand

Nyitókép: Matt Hunt / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Mintegy 545 kilogramm, az Egyesült Államokból származó metamfetamint foglaltak le a hatóságok a múlt héten Brüsszelben – közölte szerdán a szövetségi igazságügyi rendőrség. Az antwerpeni szövetségi igazságügyi rendőrséggel, a vámhatósággal és a polgári védelemmel összehangolt akció során a brüsszeli rendőrség egy gyanús konténert fedezett fel, amely egy brüsszeli céghez tartott. 

A konténer átvizsgálásakor a rendőrök egy több tonnás ipari mágnesemelőt találtak, amelybe előzőleg körülbelül 545 kg metamfetamint rejtettek. 

Ez volt az egyik legnagyobb metamfetamin-fogás Belgiumban”

– közölte a szövetségi rendőrség. A rendőrségi akció során Genkben és Brüsszelben két gyanúsítottat letartóztattak. A nyomozást átadták egy brüsszeli vizsgálóbírónak, aki megvizsgálja a bizonyítékokat, továbbá a gyanúsítottak és a drogkereskedő hálózat közötti kapcsolatokat.

(MTI)

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­­É­r­t­­é­­­k­e­­l­­­d­­­ ­­a­ ­­­s­­­z­­e­x­­­i­­­ ­­p­u­n­­­c­i­m­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
pipa89
2024. július 30. 14:43
Brüsszington nemcsak a jenki politikai utasítást kapja a tengerentúlról, hanem a FOS-on keresztül a woke-őrületet és most már az anyagot is, hogy kellő ütemben menjen az európai társadalmak elhülyülése.
Tolókapu
2024. július 25. 20:30
Brüsszelben mindegy, hogy drogosan vagy anélkül vagy, ugyanis egy kaptafa. Ott már rég megszűnt a józanság.
Tegnap
2024. július 25. 18:06
kokainfidesz 2024. július 25. 13:53 Komoly cuccot fogyaszthatsz, hogy ennyire beborult az a szerencsétlen magányos agysejted. Godolom, Soros ezt a cuccot hozza neked, a tiszapárti dílerbandán keresztül. Ez az a híres poloskapor ami annyi hülye picsával meglobogtatja a bugyijukat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!