Barack Obama embere szerint sem kellene indulnia Joe Bidennek az elnökválasztáson

2024. július 11. 15:18

Jon Favreau elismerte az elnök mentális alkalmatlanságát, amiről George Clooney írt.

2024. július 11. 15:18
null

Nyitókép: Képernyőkép / Fox News

Barack Obama korábbi tanácsadója szerdán megtörte a csendet Joe Biden elnök mentális alkalmasságával kapcsolatban, alig néhány órával azután, hogy a The New York Timesban megjelent George Clooney véleménycikke, amelyben felszólította az elnököt, hogy ne induljon a 2024-es amerikai elnökválasztáson – írja a Fox News

„Ez nem volt meglepő egyikünk számára sem, aki ott volt az adománygyűjtésen. Én is ott voltam. Clooney-nak pontosan igaza volt, és minden egyes ember, akivel az adománygyűjtésen beszéltem, ugyanezt gondolta, kivéve a Joe Bidennek dolgozó embereket, vagy legalábbis ők nem ezt mondták” 

– mondta Jon Favreau, a Fehér Házban töltött ideje alatt gyakran „Obama tesójaként” emlegetett tanácsadó a CNN-en. Favreau ugyanazt az adománygyűjtő estet idézte, mint Clooney a véleménycikkében, ahol a színész úgy fogalmazott, hogy „ez nem az a Biden volt, mint 2010-ben. Még csak nem is a 2020-as Joe Biden volt. Ugyanaz az ember volt, akinek mindannyian tanúi voltunk a vitán.”

Az eset, amikor Bident a vele egy színpadon szereplő Obamának kellett levezetnie a színpadról, itt látható

Kapcsolódó vélemény

undefined

Ambrózy Áron

Facebook

Idézőjel

Erre jön ez a szellemi fogyatékos, és felhívja a figyelmemet arra, hogy csíra vagyok, Biden papát csak rossz szögből fotózták.

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2024. július 11. 17:36
Amíg ezen csámcsog a FOS-figyasztó nyugat, addig a pénzes háborúurak kirobbantják a világháborút!
Iref
2024. július 11. 16:23
Joe megy, jön Michelle Obama. Csak a lehető legjobb forgatókönyvön törik a fejüket! Néhány nap, esetleg 1-2 hét, s kampányol Michelle Szerintem Trump már erre készül!
republik-2
2024. július 11. 15:52
“sem kellene induljon Joe Biden” Segítek az idetévedt nyelvjárást kigyomlálni, mielőtt rákapnának a modorosságra hajlamosak: I. “sem kellene, hogy induljon Joe Biden”, II. “sem kellene indulnia Joe Bidennek”
atti64
2024. július 11. 15:51
AKI TÁMOGATJA EZT A VÉN MAJMOT AZ EGY IDIDA BAROM ÁLLAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!