Barack Obama dicséri a távozót: Biden helyreállította Amerika tekintélyét

2024. július 21. 22:16

Biden elnök hivatalba lépése óta számos jelentős eredményt ért el – állítja Obama.

2024. július 21. 22:16
null

Nyitókép:  MANDEL NGAN / AFP

Barack Obama, az Egyesült Államok korábbi elnöke Joe Biden visszalépésének kapcsán méltatta az elnök személyét és teljesítményét. Obama kiemelte Biden következetes vezetését, amelyet szerinte mély empátiája, alapvető tisztessége és rendíthetetlen rugalmassága jellemzett. Obama emlékeztetett arra, hogy 16 évvel ezelőtt, amikor alelnököt keresett, már akkor is figyelemre méltónak tartotta Biden közszolgálati karrierjét. Ami azonban még jobban lenyűgözte, az Biden személyisége volt. 

Joe mély empátiája és nehezen megszerzett rugalmassága, alapvető tisztességessége és az a meggyőződése, hogy mindenki számít, lenyűgöző” 

– írta Obama.

„Biden elnök hivatalba lépése óta számos jelentős eredményt ért el. Segített a világjárvány leküzdésében, munkahelyek millióit teremtette meg, csökkentette a vényköteles gyógyszerek árát, és elfogadta az elmúlt 30 év legjelentősebb fegyvervédelmi törvényét. Emellett a történelem legnagyobb beruházását hajtotta végre az éghajlatváltozás kezelésére, és küzdött a dolgozók jogaiért” – vélekedett az egykori elnök.

Obama úgy látja, hogy nemzetközi szinten Biden helyreállította Amerika tekintélyét, újjáélesztette a NATO-t, és mozgósította a világot az ukrajnai orosz agresszió ellen. „Biden elnök politikájával és példájával emlékeztetett minket arra, hogy kik vagyunk a legjobb formánkban” – hangsúlyozta Obama.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­­­k­­­e­­­l­­­d­ ­a­­ ­s­­­z­­e­­­x­­i­­ ­­p­u­n­­­c­­i­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
catalina11
2024. július 22. 14:56
Barack Obama dicséri a távozót: Biden helyreállította Amerika tekintélyét" van?
Marhagulya
2024. július 22. 11:44 Szerkesztve
"Emlékeztet minket hogy kik vagyunk a legjobb formánkban" Nos valóban, a legjobb formája volt, mikor megtalálta a kilincset a toilette ajtaján, meg a sövény helyett a járdát választotta. Most jön a szerecsenmosdatás és a legenda építése egy totálisan alkalmatlan elnök mementójaként. Egy percig se higgye senki, hogy ez nem így lesz. Jövőre már szobrot fog kapni.
Kybon
2024. július 22. 10:20
Blabla. Kisstílű markecek zsírozzák egymást, miközben mindenki érzi, hogy ők a sz@r felelősei. Amerikában bármelyik reggel elkezdődhet a cirkusz, és sajna következménye lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!