Az izraeli hadsereg csapást mért Bejrút külvárosára

2024. július 30. 20:21

Egy Hezbollah-parancsnok volt a célpont.

2024. július 30. 20:21
null

Nyitókép: Csudai Sándor

Az izraeli hadsereg szerint „célzott csapást” mértek a Hezbollah parancsnokára Bejrútban. A parancsnok szerintük felelős volt egy szombati halálos támadásért az Izrael által megszállt Golán-fennsíkon.

A Hezbollah tagadta, hogy részt vett volna a támadásban, jelenti élő tudósításában a BBC kedd kora este.

Az IDF erői több mint 150 palesztin fegyverest öltek meg az egy hete tartó újabb rajtaütéssorozatuk során a Gázai övezet déli részén fekvő Hán-Junisz keleti lakónegyedeiben. A hadművelet során alagutakat, fegyverraktárakat, terrorista építményeket és fegyvereket semmisítettek meg – közölte közben az IDF szóvivője.

Ismert: a közel-keleti azért eszkalálódott az elmúlt napokban, mert nemrég a Hezbollah lebombázott egy focipályát, ahol több izraeli gyerek halt meg.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
véna
2024. július 30. 21:33
Netanjahu rohangál mint pók a falon. ??? Erdoğan bejelenti. kész rendet rakni. ??? Mi van. ??? Semmi. Magyarországon. Nem fogod olvasni. A palesztínok találtak valamit. Pár hét óta az izraeli tankok hullanak mint a legyek. Bemennek a településekre nagy dérrel-durral ahogy mindig szoktak. Szinte rögtön fekete füst száll fel, ujjongó emberek mindenfelé. Magyarországon nem olvasod.
Tasi János
2024. július 30. 21:18 Szerkesztve
Han-Juniszban kizárólag palesztin fegyveresek élnek, vagy mint a Hamasz ellen folytatott "háború" alatt egy fegyveresre jutott itt is tíz gyerek hat nő, meg 4 öreg?
Unknown
2024. július 30. 21:01
hajjaj..kezdődik..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!