Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Az Economist követeli: Biden lépjen vissza!

2024. július 05. 06:50

A brit sajtó a jelek szerint nem képes túllépni az elnökjelölti vita okozta sokkon.

2024. július 05. 06:50
President Biden Hosts Fourth Of July Celebration At White House

Nyitókép: Tierney L. Cross/Bloomberg via Getty Images

Ahogy korábban megírtuk, a június 27-én megrendezett első elnökjelölti vita nem alakult túl fényesen Joe Biden számára. A vita után felbolydult az amerikai liberális nyilvánosság és felerősödtek azok a hangok, amelyek Biden elnökjelölti versenytől való visszalépését sürgetik, mondván, hogy ha ő marad a demokrata jelölt, akkor a vita és az eddig ismert közvélemény-kutatások alapján szinte biztosra vehető, hogy Trump visszatérése a Fehér Házba.

Ezeket a hangokat erősítve a brit The Economist szólította fel Bident, hogy lépjen vissza. A szerkesztőség ezzel kapcsolatos álláspontja csütörtökön jelent meg.

Nézni is fájdalmas volt egy öreg ember, aki küszködik a szavakkal, és tényekkel, valamint úgy véli, hogy Joe Biden képtelen volt érvelni egy gyenge ellenféllel szemben, ami lehangoló volt

– állt az Economist szerkesztőségi cikkben.

A lap munkatársai emellett komoly bírálatot fogalmaztak meg Joe Biden kampányirányítóival kapcsolatban is, akikről azt írták, hogy az a „művelet, amivel próbálják tagadni azt, amit amerikaiak tízmilliói saját szemükkel láthattak, még károsabb, mert ennek tisztességtelensége megvetést vált ki”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bread Pitt
2024. július 06. 09:32
Nem csak az ameriaiak tízmilliói hanem az egész világ látja azt hogy az Egyesült Államok elnöke egy mentálisan beteg, demens ember. Az ilyen fokú demenciával rendelkező átlagembereket már idősotthonokban kezeltetik az amerikai családok. Ez az erőszakos igyekezet amivel az amerikai demokraták politikusai és sajtója próbálják eltitkolni vagy kisebbíteni ezt a tényt azt jelenti, hogy idiótáknak nézik a saját választóikat. És senki, egyetlen sajtóorgánum sem meri világosan és egyértelműen kimondani, hogy Biden beteg, nem alkalmas a kormányzásra, sőt még az orvosai is magyarázkodnak. Szégyen ez az egész Egyesült Államokra nézve !
julius68-2
2024. július 05. 19:20
Nem a vitán kezdett hülyülni, már jóval előtte is hülye volt !
sexykitty-118
2024. július 05. 15:29
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­­é­­k­­­e­­­l­­­d­ ­­­a­ ­s­­­z­­e­x­­i­­ ­p­­­u­n­c­i­m­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
makapaka2
2024. július 05. 09:01
A háttérhatalom éppen egy ilyen, saját akarat nélküli, demens embert akar elnöknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!