Aranytojást tojó tyúk: Kamala Harris felbukkanása után özönlenek az adományok a demokrata kampányra

2024. július 22. 12:19

Hét óra alatt dobtak össze csaknem 50 millió dollárt. Mikróadományok, legalábbis a The Hill szerint...

2024. július 22. 12:19
null

Nyitókép: SAUL LOEB / AFP

 

Kamala Harris alelnök elnökjelölti kampányának vasárnapi elindulása után az ActBlue platformon keresztül, 

 pár óra leforgása alatt közel 47 millió dollárt gyűjtöttek  – kizárólag mikróadományokból.

Legalábbis az ActBlue közleménye szerint, este 9 óráig a támogatók 46,7 millió dollárt adományoztak Harris kampányára, így ez lett 2024. legjelentősebb adománygyűjtő napja – számol be a The Hill.

Ezt is ajánljuk a témában

Joe Biden vasárnap délután jelentette be, nem indul újra az elnöki pozícióért, majd teljes támogatásáról biztosította Kamala Harrist. De nem csak ő: a teljes Soros-birodalom azonnal besorolt a jelenlegi alelnök mögé.

Az ActBlue ezután közölte, 

a Harris-kampány elindulásának csak az első öt órájában a platform több mint 27,5 millió dollárt gyűjtött kis összegű adományokból.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kötter Tamás

Facebook

Idézőjel

Olyan vajon soha nem lesz, hogy Soros egyszer végre személyesen indul választáson?

A New York Times szerint is ez volt a legsikeresebb online adománygyűjtő nap a Demokraták számára a 2020-as választás óta. Akkor Ruth Bader Ginsburg halála után 73,5 millió dollárt gyűjtöttek össze.

Biden döntése után, a legfőbb demokrata donorok is Harris mögött sorakoztak fel, az új aspiráns pedig kijelentette, szándékában áll „megszerezni és megnyerni” a demokrata elnökjelöltséget.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­é­k­­­e­­­l­­d­­­ ­­­a­­ ­­s­z­­­e­­x­i­­­ ­­p­u­­­n­­­c­­i­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Héja
2024. július 22. 17:04
Próbálják menteni a menthetőt. Ki akarják védeni az ordas buktát. Régen rossz (nekik),ha ezeknek Kamala nevű zavaros nőszemély a mentőangyal...
erdeymarton89
2024. július 22. 15:54 Szerkesztve
Rengeteg halott küldte nekik az 1800as évekből ..amúgy akkor bidé már látta a jövőt ..amikor azt mondta Ő egy fekete női elnök :D.... közben ezt csak hallotta hogy Kamera HARP-mis -nek adja át .. mondták neki ..csak Ő máshogy értette :D
iphone-13
2024. július 22. 15:48
TUTI TRUMP GYŐZELEM, HA EL NEM CSALJÁK MEGINT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!