Amerikából érkezett a kijózanító üzenet: a németek döntenek az Európai Unió sorsa felett

2024. július 18. 15:52

„Magyarországtól azért vontak meg a forrásokat, mert az ország nem akart részt venni Ukrajna támogatásában” – véli James David Vance.

2024. július 18. 15:52
Bundestag

A nyitókép illusztráció. Fotó: Photo by Kay Nietfeld/picture alliance via Getty Images

Orbán Viktor nemrég Donald Trumpnál tett látogatása is kiemelte a magyar miniszterelnök és a trumpisták közötti szoros kapcsolatot – olvasható a Frankfurter Rundschau online felületén.

A véleménycikkben kitértek arra, hogy Trump James David Vance-t nevezte ki alelnökjelöltjének. Orbánnal összhangban Vance, az Egyesült Államok szenátora is kritizálta, hogy az EU-ban valójában Németország hozza a döntéseket, például amikor a konzervatív uniós szabályszegő államoktól vonják meg a támogatásokat.

Magyarországtól azért vontak meg a forrásokat, mert az ország nem akart részt venni Ukrajna támogatásában, Lengyelországtól pedig a korábbi kormány konzervatív nézetei miatt”

– mondta még korábban James David Vance.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000048
2024. szeptember 03. 15:21
🍓 ️ ­É­­r­t­­­é­­­k­­e­l­­d­­ ­­a­­­ ­­s­­­z­e­x­­­i­ ­­­p­­­u­­­n­­­c­­i­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Oldalkosár
2024. július 19. 15:42
"...az EU-ban valójában Németország hozza a döntéseket" Közvetlenül lehet, Ursula is német, de Németországnak Washingtonból a Demopkrata Párt hozza meg a döntéseket.
bagira002
2024. július 19. 13:06
Ukránok nem kaptak s fejükhöz , Amerika a nagy megmentő lábát hozzájuk betette mégis Ukrajna romokban hever egyre jobban , nincsenek megmentve .
iphone-13
2024. július 19. 13:05
EZ A ROHADÉK KOPASZKUTYA A NÉMETEK SORSÁT MÁR ELINTÉZTE RENDESEN. MONDJUK AZ EU-T IS ELRENDEZTÉK SZÉPEN, CSUPA BŰNÖZŐ VAN BENNE! SZÓVAL MINDEN EL VAN INTÉZVE! ROHADNÁNAK MEG A MOCSKOS BŰNÖZÖ ROHADÉKOK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!