Alex Soros eljegyezte Hillary Clinton muszlim jobbkezét

2024. július 11. 18:01

Nagyot fordult a világ a Soros-birodalom vezetőjével 2018-as comingoutja óta.

2024. július 11. 18:01
null

Nyitókép: SAUL LOEB / AFP

Huma Abedin és Alex Soros a Vogue-nak erősítették meg, hogy eljegyezték egymást. Soros május végén kérte meg Abedin kezét New York-i otthonában, ezután a pár Olaszországban ünnepelte a frigyet. Abedin, Hillary Clinton külügyminiszter egykori segédje és Soros, a Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) elnöke tavaly ősszel találkoztak egy közös barátjuk születésnapi partiján, ahol hamar felfedezték „közös érdeklődésüket a politika és a közszolgálat iránt”.

Azóta több nagyszabású eseményen is részt vettek együtt, többek között a kenyai elnök, William Ruto tiszteletére rendezett Fehér Házi állami vacsorán és a 2024-es Met-gálán. Házasságuk révén Soros mostohaapja lesz Abedin fiának, Jordánnak, aki a hölgy első férjétől, Anthony Weiner volt amerikai képviselőtől származik. Abedin Hillary Clinton 2016-os amerikai elnökválasztási kampányát vezette, ezt megelőzően Clinton kabinetfőnök-helyetteseként dolgozott. 

Abedin magát hithű muszlimnak tartja, melyről az Egy élet sok világban című memoárjában is hosszasan ír.  

Soros emlékezetes kapcsolata egy divattervezővel

Az eljegyzés kapcsán pár szó erejéig érdemes megemlékezni Alex Soros korábbi viszonyáról, melyet Maxwell Osbornnal, neves amerikai divattervezővel és politikai aktivistával folytatott. A két férfi szoros kapcsolatban állt egymással, együtt jártak a világban mindenfelé, fotók és videók százait posztolták nyilvánosan. 2018 szilveszterén egy látványos videóval, sőt egy közös ágyfotóval coming-outoltak, egyenesen Dominikából, a közös szállodai szobájukból. Úgy tűnik, azóta nagyot fordult a világ a Soros-birodalom vezetőjével. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

 

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PppGbr
2024. július 12. 20:37
Ahhoz képest, h hithű muszlim, nem látom rajta a hidzsabot, vagy a burkát. Ez is mindig aolyan vallásu/identitásu, ami éppen a leghasznosabb.
2024. július 12. 17:03 Szerkesztve
"hamar felfedezték „közös érdeklődésüket a politika és a közszolgálat iránt”. Elképzelhető, ez stimmel. A közösülési érdeklődés viszont aligha stimmel.
atti64
2024. július 12. 14:15
ALIBI.... AMUGY BUZI A CSÁVÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2024. július 12. 14:10 Szerkesztve
Eddig úgy tudtuk, hogy a Sanyi gyerek kőbuzi. Akkor ez most ilyen Csányi Sándor-féle Couming out sztori, amiben a végén a doktornéni kigyógyítja, minden jóra fordul és győz a szerelem, vagy csak így tesz szert "trónörökösre"? Ami esetleg apuci elvárása?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!