A párizsi olimpia megnyitója kapcsán azoknak van igaza, akik azt állítják, hogy csupán az elfogadásról szólt és szól

2024. július 29. 19:38

Csak éppenséggel nem a szexuális kisebbségek, rasszok, vagy a más világnézetet valló személyek elfogadásáról beszélünk.

2024. július 29. 19:38
 A párizsi olimpia megnyitója drag queen showjának egy jelenete
Ábrahám Róbert
Ábrahám Róbert
Facebook

Nyitókép: YouTube

„A párizsi olimpia megnyitója kapcsán azoknak van igaza, akik azt állítják, hogy ez az egész – és lényegében minden más is mostanság – csupán az elfogadásról szólt és szól. Jól mondják. Csak éppenséggel nem a szexuális kisebbségek, rasszok, vagy a más világnézetet valló személyesek elfogadásáról beszélünk, hanem az intézményesített sátánizmus elfogadásáról”.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. augusztus 03. 15:19
Ha majd legközelebb egy frissen kitépett, mosatlan sárgarépát nyomok le levelestöl a torkodon, ne háborodjál fel, mert az egész csak az elfogadásról szól. Miért is kell nekünk valamit is elfogadnunk, söt ünnepelnünk, amitöl kifordul a gyomrunk? SOKKAL KÖNNYEBB ÈS KÉZENFEKVÖBB LENNE ELFOGADNI AZ LMBTQ-SOKNAK AZT, HOGY MI NEM VAGYUNK HAJLANDÒK ELFOGADNI AZ Ö AGRESSZÌV NYOMULÁSUKAT, MINTSEM HOGY VELÜNK AKARJÁK ÜNNEPELTETNI AZ LAPOS, ESETENKÈNT KIMONDOTTAN GUSZTUSTALAN RIGOLYÁIKAT, GYOMORFORGATÓ ÖTLETEIKET, ÉS A MINDENNEL SZEMBE MENÖ MENTALITÁSUKAT. Hagyjuk békén egymást. Én kerülöm öket, mindenkinek ezt ajánlom.
atti64
2024. július 30. 21:17
A KÉPEN PATKÁNYOK LÁTHATOK NEM EMBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!EZEKET IRTANI KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Patika
2024. július 30. 08:42
Az elfogadás csendes és a háttérben zajló észrevétlen. (ha ki kell mondaqni, hogy el vagy fogadva, az már régen rossz, a fogadsj már örökbe önreklámot meg hagyjuk.)
EX_Terminator
2024. július 30. 06:44
Ezek majd akkor lesznek elfogadva és megtűrve ha befagy a pokol! VISZONT HA NEM TAKARODNAK AZOKKAL EGGYÜTT AKIK RÁNK AKARJÁK ERŐSZAKOLNI HULLAKÉNT VÉGZIK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!