A Krímből szólt be Putyinnak egy férfi, méghozzá kétszer is – most őrizetbe vették

2024. július 29. 18:04

Megsértette az orosz elnököt.

2024. július 29. 18:04
PUTYIN, Vlagyimir

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml pool/Szergej Gunejev

Az ideiglenesen megszállt Krímben őrizetbe vettek egy férfit, aki állítólag másodszor is megsértette Putyint, és beleegyezett, hogy segít az Ukrán Biztonsági Szolgálatnak – számolt be az Ukrinform. Vlagyimir Poplavszkijt először azután vettek őrizetbe, hogy élőben közölte a közösségi médiában, hogy „kész együttműködni az SZBU-val”. 

Kénytelen volt bocsánatot kérni ezért a megszólalásáért, majd egy hónappal az eset után a férfi megismételte az oroszellenes szavakat. 

A beszélgetésben „megsértette az Orosz Föderáció elnökét, amikor azt mondta, hogy várja Ukrajnát.” 

A férfit őrizetbe vették és fogdába küldték, az összegyűjtött anyagokat pedig bíróságra küldték további vizsgálatra. A Krímben 2023-ban az oroszok 173 embert vettek őrizetbe, akik közül 119 krími tatár volt.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2024. augusztus 06. 20:23
vagyis NEM azert mert az elnokot sertegette, hanem azert mert beszervezte az ellenseges hirszolgalat, az SZBU
mysstes
2024. július 29. 19:25
nem putyint sértette meg! hol van ebben putyin? az usában mit kezdenének egy olyan emberrel, aki azt hirdetné, hogy együtt kíván működni az orosz vagy a kínai titkosszolgálattal? őt nem tartóztatnák le az amerikaiak?
gebsi1
2024. július 29. 19:23
"Az ideiglenesen megszállt Krímben ......." Meg a retek anyátok, az van megszállva, barmok. Az oroszok otthon vannak.
Illieral
2024. július 29. 18:59
@Nálunk is így kellene ellenzéki marhákkal bánni. Tényeken nem vitatkozni. Lesújtani. @ Nagy demokrácia barát vagy te elvtárs, rohadnál, meg ahol vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!