A Kennedy-gyilkosságra is rákeresett Trump merénylője egy héttel a támadás előtt

2024. július 25. 08:03

Ugyanazon a napon, július 6-án regisztrált is a kis híján végzetes gyűlésre.

2024. július 25. 08:03
null

Kép forrása: Trump Campaign Office/Anadolu/Getty Images

Szerdán újabb információk láttak napvilágot a Donald Trump ellen július 13-án elkövetett merénylettel kapcsolatban.

Chris Wray, az FBI igazgatója egy amerikai politikusokból álló bizottság előtt elmondta, hogy a merénylő, a 20 éves Thomas Crooks egy héttel a támadás előtt „nagyon is összpontosított” Trumpra és a pennsylvaniai gyűlésére. A Google-ön arra keresett rá, hogy „milyen messze volt Oswald Kennedytől” – állította Wray.

A keresés alapján tehát Crooks a Kennedy ellen 1963. november 22-én elkövetett merényletről kívánt infirmációkat szerezni. Crooks ugyanazon a napon regisztrált a gyűlésre, amikor ezeket a kereséseket végezte. 

Az FBI igazgatója azt mondta, hogy az FBI-nak még mindig nincs „tiszta képe” a fegyveres indítékáról.

Korábban a nyomozók megtalálták a fegyveres drónját, amellyel kapcsolatban Wray megerősítette, hogy a gyűlés helyszínének közelében repült körülbelül két órával a merényletkísérlet előtt. Az FBI három „viszonylag durva” robbanószerkezetet is talált – kettőt a fegyveres autójában, egyet pedig az otthonában.

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­­k­e­­l­d­­­ ­a­ ­­­s­­z­e­x­i­ ­p­­u­n­c­­­i­­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
2024. július 25. 10:06 Szerkesztve
A mainstream média még mindig nem meri feltenni sem a kérdést, hogy valószínűleg (legalább) 2 merénylő volt. www.youtube.com/watch?v=LouUbMYb7Bc
jamborz
2024. július 25. 09:40
Sorosék meg egy nappal a merénylet előtt nyitottak short pozíciókat Trump érdekeltségébe tartozó cégekre. Micsoda jövőbelátó képesség.....Ez is csak véletlen lehet...! (A short eladási jog egy jövőbeni időpontban. Tehát, ha van egy részvény, ami ma 100-at ér, akkor én veszek tőled eladási jogot pl 100-ra egy hónap múlva. A részvény nincs a tulajdonomban, hisz arra spekulálok, hogy majd akkor olcsóbban megveszem. Ha az ár egy hónap múlva felmegy, Akkor nem érvényesítem a jogom, és buktam az eladási jog vételárát. Ámde, ha lemegy az ár, mondjuk egy váratlan esemény miatt pl 60-ra, akkor élek jogommal. Te köteles vagy megvenni tőlem 100-ért a részvényt, amit én előtte aznap a piacon megvettem 60-ért.)
Phm045
2024. július 25. 09:29
Mik vannak. Ilyen ez a spontanetialitás................
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!