A brüsszeli lap elismerte: a Patrióták megjelenése után azonnal összefeküdt a baloldallal az Európai Néppárt

2024. július 18. 11:21

A Patrióták Brussels Signalnak nyilatkozó tagjai szerint szégyen, ami az EP-ben történt, és az EPP tagjai ismét becsapták a választóikat.

2024. július 18. 11:21

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Az Európai Néppárt európai parlamenti képviselői július 16-án a baloldali pártjai mellé álltak, és megakadályozták, hogy a Patrióták Európáért, valamint a Szuverén Nemzetek Európája képviselőcsoport a testület 14 alelnöki tisztségéből egyet is megkapjon.

A Patrióták Brussels Signalnak nyilatkozó tagjai szerint szégyen, ami az EP-ben történt, és az EPP tagjai ismét becsapták a választóikat.

Győri Enikő fideszes EP-képviselő már egy héttel korábban arra figyelmeztetett, hogy az Európai Parlament el akarja szigetelni a jobboldali pártokat.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000039
2024. augusztus 30. 13:11
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­­k­­e­l­­d­­ ­­a­ ­­­s­­­z­e­­­x­­i­ ­­­p­­u­n­­c­­­i­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
zakar zoltán béla
2024. július 18. 16:01
Minden sexy Maxynak van szakálla-bajusza? Wurst már boroválkozik?
oberennsinnen49
2024. július 18. 14:22
Könyörgöm, ne az utólagos megszólalásokat, hanem a hivatalos parlamenti teremben történt FELSZÓLALÁSOKAT MUTASSÁK, arra lennénk kíváncsiak. Az utóbbi öt év egyetlen fideszes felszólalása nem ugrik be, amit az EU Parlamentben tettek...
Lajoss
2024. július 18. 14:17
Tíz százalékkal ez van…🤷‍♂️
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!