A BILD főszerkesztő-helyettese úgy helyretette Ursula von der Leyent, ahogy eddig csak kevesen

2024. július 16. 23:04

Paul Ronzheimer úgy véli, az senkit nem segít, ha az EU politikusai dühösek Orbán Viktorra.

2024. július 16. 23:04
null

Nyitókép: Michaela STACHE / AFP

„Az, hogy Ursula von der Leyen most a magyar EU-elnökség bojkottjára szólít fel, óvodai szint” – írta az X-en Paul Ronzheimer, a BILD főszerkesztő-helyettese. 

Ronzheimer szerint Von der Leyennek inkább egy „külön csúcstalálkozót kellene összehívnia, hogy őszintén megvitassák, az EU tagállamai mennyi fegyvert hajlandóak Ukrajnának adni a következő hónapokban, mennyit lehet előállítani, és mindenekelőtt, hogy mit fog tenni az EU, ha Trump kerül hatalomra, és az USA megvonja a segélyeket. Brutálisak lehetnek a válaszok arra a kérdésre, hogy az EU meg tudna-e ezzel a helyzettel birkózni.”

Hozzátette:

Senkinek sem segít Ukrajnában, hogy az uniós politikusok haragszanak Orbánra. És az EU-nak sem segít. Ez egy tipikus meddő vita, amely nem a lényegre koncentrál.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2024. július 17. 10:50
Na ugye..
atti64
2024. július 17. 10:14
ÉN IS HELYRE TENNÉM A PATKÁNY KURVÁT CSAK LEGYEN AKI LEFORDITSA NÉMETRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zabszem
2024. július 17. 09:55
Talán külön csúcstalálkozot kellene összehívni és azt megbeszélni, hogy egyáltalán mi a jelenlegi háborús valóság és át kellene értékelni a Terv-et, ami már az elejétől fogva is látványos hülyeség volt. Talán felül kellene vizsgálni, az "Addig adunk fegyvert Ukrajnának, míg le nem győzik az oroszokat." tervet. Ami nem megvalósíthaó.
Infidel
2024. július 17. 09:43
A vén ringyó mondhatná azt is, hogy utáljuk Orbánt mert átlát a szitán, vagy, a globális fegyver lobbi hatására a régi fegyverzetünket elégetjük Ukrajnában mert másképpen nem tudnánk újabbakhoz jutni, vagy, jó az orosz gáz is csak ne verjétek nagydobra, hogy Ukrajnán keresztül jön…stb. De nem mondja, helyette széles kar mozdulatokkal hinti az ideologizált szart és toporzékolva keresi a lehetőséget, hogy megkapaszkodjon a brüsszeli hajó korlátjában a hajó utolsó útja előtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!