Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Vin Diesel meghívta Putyint apák napja alkalmából egy vacsira, hogy megbeszéljék a dolgokat

2024. június 17. 08:12

A világsztár szerint nem diktálhatja az ostobaság a jövőt.

2024. június 17. 08:12

Nyitókép: VALERIE MACON / AFP

Az akciófilmek világsztárja, a színész Vin Diesel apák napja alkalmából tett közzé egy Istagram-bejegyzést, ahol a filmes dolgain túl erős mondatokat írt le, még ha viccesre is vette a figurát.

„Egy mellékes megjegyzés...hadihajókat láttam hazám partjainál. Hmmm. Nem vagyok én az a Tucker-típus....Apaként a gyerekeim abban az országban élnek. Hmmm. 

Putyin, a Karib-tengerre repülök. Gyere el vacsorázni. 

Ne hagyjuk, hogy az ostobaság diktálja a jövőt” – írja Vin Diesel.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulszek
2024. június 17. 13:42
A Karib zenénszki. Zongorázni is tud?
Robi54
2024. június 17. 13:26
Diesel,a valóság más.
ertönszena
2024. június 17. 12:26 Szerkesztve
„Egyébként a kelet-európai élő erő és a NATO technikai képességeinek kombinációja nagymértékben növelné a partnerség katonai potenciálját, mivel csökkentené a NATO-országok számára a hullazsákok kockázatát, ami a legfőbb korlátja a cselekvési hajlandóságuknak.” („Incidentally, the combination of manpower from Eastern Europe with the technical capabilities of NATO would greatly enhance the military potential of the Partnership because it would reduce the risk of body bags for NATO countries, which is the main constraint on their willingness to act. ”) George Soros: Toward a New World Order: The Future of NATO (Open Society Foundations, November 1, 1993)
B_kanya
2024. június 17. 11:41
"kepiblanc 2024. június 17. 10:13 Putin sok csicska alatvalója hogy kapar. Persze szabadnak lenni férfi müfaj, " Ezért behódoltál a pöcspianós orosz zsidó bunkergoblinnak, amelyik azzal került hatalomra, hogy békét ígért a külső-belső orosz ellen, mert hát a donyecki bányászokat meg a luhanszki traktorosokat nem sikerült lemészárolniuk. Aztán ő kidülledt szemmel hörgött Zolote mellett 4 kifejlett szláv kannáci társaságában egy lövészárokban, mert hát azok nem akarták kivonni fegyvereket, amivel Donyecket lőtték. Na, slave banderisztán, csinálj valami CGI-t Kijev Szelleméről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!