„Vágjátok le a fejüket, húzzátok karóra!” – adta ki az utasítást az orosz parancsnok

2024. június 21. 14:10

Az Orosz Föderáció egyik egységének képviselői utasították beosztottjaikat, hogy fogják el az ukrán fegyveres erők katonáit és fejezzék le őket.

2024. június 21. 14:10
null

Nyitókép: MTI/AP/Rodrigo Abd

Az Ukrajinszka Pravda birtokába jutott egy lehallgatott beszélgetés hangfelvétele, amelyen egy orosz parancsnok utasítja beosztottjait, hogy fejezzék le az ukrán fegyveres erők katonáit. A lap szerint az események 2024. június 17-én zajlottak Sztaromajorszke közelében, a Donyecki területen. 

Az Orosz Föderáció egyik egységének képviselői utasították alárendeltjeiket, hogy fogják el az ukrán fegyveres erők katonáit és fejezzék le őket.

A hangfelvételen egy orosz katona obszcén kifejezéseket használva követeli, hogy beosztottjai vágják le egy ukrán katona fejét, és a többi katona megfélemlítésének céljából karóba húzzák.

Az amerikaiak gépkarabélya, a faszba. Vegyetek el mindent, iratokat, pénzt, a faszba. Hozzátok el nekem az aranyat, a gyémántokat, a fogakat, vágjátok le a fejüket és hozzátok ide nekem [...]. Gyerünk, húzzátok karóra!” – hallatszik a hangfelvételen.

 

 

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backsplash
2024. június 24. 07:17
Na persze. Fogakat. Már nincsenek aranyfogak, akinek arany tömése van, az a Monaco-hadtestben nyomja. Rühes ukrán propaganda.
namégmitnem
2024. június 22. 19:19
Ha az Ukrajinszka Pravda megírta ezt, hótt biztos, hogy a cikk magyar fordításából csupán terjedelmi okokból hagyták ki azt az apróságot, amit szintén közölt az újság: azt, hogy az orosz parancsnokok szigorú büntetés (felkoncolás) terhe mellett azt is parancsba adták, hogy katonáik a lefejezett ukránokat - pirogba töltött darálthúsként vagy "kijevi jércemell" módjára elkészítve - EGYÉK MEG. Az Ukrajinszka Pravda orosz szakaszvezetőnek álcázott munkatársa le is nyomott ilyenből két tányérral. Tíz ujját megnyalta utána!:P
alenka
2024. június 21. 18:43
Az ukiiiikiiikriiiijniii nemzet az univerzum mocska.... Oroszok, előre!!!!
alexandrosz-2
2024. június 21. 18:13
Helyes. Jól teszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!