Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Ukrán hétköznapok: bozótvágó késekkel támadt két ukrán férfi a határőrökre

2024. június 30. 20:42

Az eset az ukrán-román határon történt.

2024. június 30. 20:42

Nyitókép: OSE COLON / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

Szombat este a nyugati Csernyivci régióban két férfi bozótvágó késekkel támadt a határőrökre – számolt be az Ukrajinszka Pravda. A döbbenetes incidensre a román határnál került sor, az egyik támadót lelőtték, míg társát megsebesítették. Az esetet az Állami Határszolgálat is megerősítette, az ügyben jelenleg is folyik a nyomozás.

A határőrség elleni támadással kapcsolatos helyzet valóban megtörtént. Ez szombat este 9 óra után történt a Romániával közös határon lévő csernovici határőrőrsnél. Két támadó volt, és bizonyos eszközöket vittek magukkal, amelyeket a határőrök ellen alkalmaztak. 

A katona kénytelen volt használni a fegyverét, aminek következtében az egyik támadó megsérült, a másik pedig meghalt. 

A helyszínre mentőket hívtak” – tájékoztatott Andrij Demcsenko ezredes.

 

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-104
2024. július 02. 17:02
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­é­­­k­e­l­­­d­­­ ­­a­­­ ­s­z­e­­­x­i­­ ­­­p­­­u­­n­­­c­i­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
lajajakab11
2024. július 01. 01:47
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
békalepcse2.0
2024. június 30. 22:50
Nem hinném hogy olyan nehéz lenne ukrániában fegyverhez jutni és ellenállás esetén harcban átjutni a határon. A fegyvert természetesen letenni mihelyt átértek és megadni magukat. Várom hogy tömegével és fegyveresen intézzenek támadást a határőrök ellen. Ideje lenne észhez térniük.
nitsahon
2024. június 30. 21:05
Hát NEM TÖMEGESEN ÓHAJTANAK harcolni és MEGHANI Zeleninár KEDVÉÉRT ALATT VALÓI?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!