Románia
ÉLŐ
Hollandia

Többen meghaltak, miután egy kisrepülőgép zuhant az A4-es autópályára

2024. június 30. 21:37

A szerencsétlenséget az okozhatta, hogy a gép egy felsővezetéket súrolt.

2024. június 30. 21:37

Nyitókép: X

Kisrepülőgép zuhant le egy francia autópályára vasárnap, a fedélzeten lévő két utas és a pilóta életét vesztette – közölte a francia rendőrség. A kisgép Noisiel térségében zuhant le Párizstól keletre az A4-es autópályán. Autókban nem esett kár. 

Jean-Baptiste Bladier illetékes ügyész szerint a halottak két férfi és egy nő.

A kisrepülő a közeli Lognes repülőteréről szállt fel, a nyomozók abból indulnak ki, a szerencsétlenséget az okozhatta, hogy a gép egy felsővezetéket súrolt. Az autópálya érintett szakaszát mindkét menetirányba ideiglenesen lezárták. Az ügyben a csendőrség és a francia polgári repülésbiztonsági nyomozó és elemző iroda (BEA) indított vizsgálatot.

(MTI)

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-104
2024. július 02. 17:02
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­é­­­k­­­e­­­l­­d­­­ ­­a­­ ­­­s­­z­e­­­x­­­i­­ ­­p­­u­­n­­­c­­i­­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
ittésmost
2024. július 01. 09:16
"a főcímbe azt betenni, hogy Franciaországban" - hát a züllés megállíthatatlan. Hát nem izgalmasabb így a cím? Azt hiszem ideje elhagyni ezt az oldalt. Legalább, ha az X-et visszaadták volna, de így csak időpazarlás. Bulvár-mandiner híre néhány hónap múlva: 'Feldarabolta anyósát'. . és megnyitva: 87 évvel ezelőtt feldarabolta rokonát Pápua Új-Guineában egy férfi, és levest főzött belőle.
sersem
2024. június 30. 21:50
És? Nem hagyott rám semmit egyik sem.
21 gramm
2024. június 30. 21:42
Kedves mandiner szerki, Hasznos lenne elrugaszkodni a borsonline nívójáról, és a főcímbe azt betenni hogy Franciaorszagban, ahelyett hogy az A4-es autópályán...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!