Rómába látogat Orbán Viktor, hogy Giorgia Melonival tárgyaljon – komoly a tét

2024. június 24. 17:16

Mutatjuk, mi lesz a téma a kormányfők találkozóján.

2024. június 24. 17:16

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Hétfő este Orbán Viktor magyar kormányfő Rómába érkezik, hogy Giorgia Meloni olasz miniszterelnökkel találkozzon – írja olasz lapokra hivatkozva a Hír TV. A portál szerint

a tárgyalások középpontjában Magyarország uniós soros elnöksége, valamint a Fidesz csatlakozásának letisztázása lesz a Meloni vezette Konzervatívok és Reformerek pártcsaládhoz.

A Hír TV beszámolója szerint a bevándorlás, a demográfiai kihívások, valamint az európai szuverenitás vonalán egyetért Orbán Viktor és Giorgia Meloni,

az uniós vezetők kinevezéséről és Ukrajna támogatásáról azonban eltérnek a nézőpontjaik.

Az Il Corriere della Sera napilap szerint az sem zárható ki, hogy Orbán Viktor egy harmadik jobboldali csoport megalakítására tesz kísérletet.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2024. június 24. 22:01
Jönnek a nyilasok, korona, novicsok, a házmesterek, kiirtani ezeket.
llnnhegyi
2024. június 24. 20:07 Szerkesztve
Magyar Ondó Péter a TISZA párt őrjöngő alelnöke hamisan biztatja követőit! Megjavulok,harsogja. A követői számára ez az igazmondas csúcsa! Trolljaik is az őrület határán!
Turius
2024. június 24. 20:02
A harmadik alatt negyediket értünk, ugye? Hiszen az AFD alapítja a harmadikat. Csakhogy Orbánnak nem füllik a foga valódi konzervatívokkal összeállni, ezért az áljobboldali Meloninak könyörög.
llnnhegyi
2024. június 24. 20:01 Szerkesztve
Ukrajna fegyveres támogatása, Ukrán nép vesztét okozza! Már most is félig romokban.20 millió ukrán elmenekült az országból. Belső lázadás a megoldás...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!