Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Robert Fico a kórházból adta le a szavazatát, képet is posztolt (FOTÓ)

2024. június 08. 18:34

„Olyan európai parlamenti képviselőkre kell szavazni, akik a békét, és nem a háború folytatását támogatják” – írta bejegyzésében a szlovák miniszterelnök.

2024. június 08. 18:34

Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Új fotót posztolt magáról Robert Fico szlovák kormányfő, melyen az látható, amint mankóval a választási urna mellett épp az európai parlamenti választáson adja le a szavazatát – szúrta ki az Index.

Azért szavaztam a kórházban, mert ez a választás is fontos. 

Olyan európai parlamenti képviselőkre kell szavazni, akik a békét és nem a háború folytatását támogatják. A nyugati országok beleegyezése, hogy az Ukrajnának küldött fegyvereiket orosz területen lévő célpontok ellen is felhasználhassák, bizonyíték arra, hogy a nagy nyugati demokráciák nem békét akarnak, hanem a feszültség eszkalációját az Orosz Föderációval szemben, amire biztosan sor is kerül” – írta a fotóhoz a szlovák miniszterelnök.

A portál szerint Fico ígéretet tett, hogy miniszterelnökként nem fogja belerángatni Szlovákiát „hasonló katonai kalandokba”,

és a csekély szlovák lehetőségekhez mérten mindent meg fog tenni, hogy a béke elsőbbséget élvezzen a háborúval szemben.

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. június 09. 09:57
A baIoIdaii FICÓT megIőtte egy JobboIdaIi féreg. Csak igy történhetett, hisz nagy a polarizáció
Tommaso
2024. június 09. 09:55
A háborúpárti dán miniszterelnöknőt Mette Frederiksent megtámadta Koppenhága központjában egy 39 éves BÉKESZERETŐ FIDESZES férfi.
Patika
2024. június 09. 02:38
Mi történt, hogy otthonából visszakerült a kórházba? Na akkor mi is van vele pontosan?
gondolkodom tehát vagyok
2024. június 08. 21:16
Vasból van, erős ember, minden jót kívánok neki, épüljön fel hamar, szükség van rá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!