Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Orbán: Magyarország nem foglalkozik se Ukrajnával, se Oroszországgal, Magyarország a békével foglalkozik (VIDEÓ)

2024. június 26. 19:16

A magyar miniszterelnök szerdán tárgyalt Emmanuel Marconnal Párizsban.

2024. június 26. 19:16

Nyitókép: Tiziana FABI / AFP

A francia elnök számára is világossá tettük, hogy Magyarország a háború ellen van, nem Oroszország vagy Ukrajna ellen. Orbán Viktor a párizsi tárgyalásrólírja Magyarország Kormánya a Facebookon.

Ezt is ajánljuk a témában

„Magyaroszág nem foglalkozik se Ukrajnával, se Oroszországgal, Magyarország a békével foglalkozik”

 – fogalmazott Orbán Viktor.

„Magyarország nem egyik vagy másik ország ellen van, hanem a háború ellen van. A háborút akarjuk megállítani, ezért számunkra a legfontosabb célkitűzés, hogy minél hamarabb tűzszünet legyen és ne haljon meg több ember” – tette hozzá.

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
angeleye
2024. június 28. 18:33
Megszűnt a sajtószabadság. Van még egy ország Európában ahol a regnáló, legitim miniszterelnököt minden órában tele szájjal nyilvánosan lehet gecizni, cigányozni, tolvajozni, meg ami a csövön kifér minden következmény nélkül?
Tommaso
2024. június 27. 18:40
HAZUDIK a GECI !!!!!!!!!!!! Van annál veszedelmesebb állapot, mintha valaki szimplán hülye, durva vagy bunkó. Ha az iIIető nemzetáruIó A geci Orbán Viktor régóta ellensége Budapestnek Azon ügyködik, hogy csődbe vigye a várost A geci Orbán Viktor régóta ellensége Magyarországnak is. Minden cseIekedete ezt bizonyitja Nem magyar, hanem ruszki érdekeket képviseI.
Tommaso
2024. június 27. 18:08
A geci Orbán Viktor régóta ellensége Magyarországnak. Minden cseIekedete ezt bizonyitja Magyar heIyett ruszki érdekeket képviseI.
O1Gtolvaj
2024. június 27. 17:07
A hasmenéses kakukk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!