Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Nagy erőkkel nyomoz a német hatóság – lehetséges terrortámadást sikerült megakadályozni az Eb alatt

2024. június 30. 18:03

Egy 21 éves férfi a német-dán meccs alatt tanúsított szokatlan magatartást.

2024. június 30. 18:03

Nyitókép: Testlabor/X

A német hatóságok nagy erőkkel nyomoznak egy 21 éves férfi ügyében, akit a dortmundi BVB Arena tetőszerkezetén tartóztattak le a német-dán nyolcaddöntő mérkőzés alatt – olvasható az Origón. Az incidens komoly aggodalmat keltett, mivel a férfit 40 méter magasban, a stadion tetőszerkezetén lopakodva sikerült elfogni. Az elkövető fekete ruhát és símaszkot viselt, valamint egy fekete hátizsákot cipelt magával.

A hatóságok jelenleg keveset árultak el az elfogott férfiról, és egyelőre az is rejtély, mi volt a hátizsákjában. A rendőrség és a biztonsági szervek egyaránt vizsgálják, hogy 

vajon terrortámadás előkészítéséről volt-e szó, vagy esetleg más motivációk álltak a háttérben. 

A lehetőségek között felmerült, hogy a férfi akár klímaaktivista is lehetett, vagy egyszerűen csak a figyelem felkeltése volt a célja.

A stadion biztonsági személyzete azonnal riasztotta a hatóságokat, amint észlelték a gyanús alakot a tetőszerkezeten. A gyors reagálásnak köszönhetően sikerült megakadályozni, hogy a férfi bármilyen további akcióba kezdjen. Az incidens során nem történt sérülés, és a mérkőzést is zavartalanul lejátszották.

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-103
2024. július 02. 14:24
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­é­­k­e­­l­­­d­­ ­­a­­­ ­­s­­z­­e­­­x­­i­ ­­­p­­u­­­n­c­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
bagira002
2024. július 01. 01:00
Személyét nyilvánosságra nem hozzák , ha betolakodó vagy antifa , azzal elintézik hazudnak zavart elméjű , ismerjük már bűnözőket takarják védett személyek . Nem lehetetlen a terroristákat nyugat pénzeli irányítja , éppen ugyan úgy mint a kommunistákat háttérben kormánybuktásra használják , sok élősködő vörös országokban megélhetési bűnözők. Ezek a dollárkommunisták.
fenris
2024. június 30. 23:05
Szerintem gombászott, de csak ha arab vagy néger. Ha fehér, akkor viszont csakis széljobbos lehet.
Takagi
2024. június 30. 19:26
Aha!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!