Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Mint amikor a gyerekeid rajtakapnak, hogy Modern Talkingot hallgatsz

2024. június 18. 05:54

Egyre nehezebb megkerülni a kínos témát.

2024. június 18. 05:54
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: Földházi Árpád

„Az orosz-ukrán háború kitörése után következetesen igyekeztem felhívni a figyelmet a sokdimenziós geopolitikai sakktábla nukleáris aspektusaira. Ez akkor még egy igen magányos pozíciónak számított. A legtöbb elemző szemében a téma nem csak avítnak számított, hanem egyenesen cikinek. Mint amikor a gyerekeid rajtakapnak, hogy Modern Talkingot hallgatsz.

Úgy tűnik, hogy egyre nehezebb megkerülni ezt a kínos témát. Hány európai egyetemen lehet ma felvenni  nukleáris stratégiával, doktrinával foglalkozó kurzusokat? Hány erre a témára szakosodott specialista kutat és tanít ma az EU-ban? Nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy a számuk rohamosan nőni fog.”

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kovács Ubul
2024. június 19. 12:59
MosZkovita atomfenyegetőzés by ccastel.ru.
august
2024. június 18. 16:15
Ezeknek a majdani egyetemi kurzusoknak akkor lesz igazán jelentősége, amikor majd a harmadik generációs migránsok is elkezdik tanulni a robottechnológiával, és a műholdas kommunikációval együtt, és kinevelődnek a teljesen újgenerációs, immáron nyugati tudással fölvértezett páciensek. -Akik ma még csak sufnituningolt szerkezeteket használnak, de ennek hamarosan vége lesz. Gondoljuk csak a több tucatnyi, - nyugati repülősiskolában képzett toronydöntögetőkre.
MaBaker
2024. június 18. 14:49
Inbkább arról beszélj cionnáci, hogy még az izraeli zsidők sem támogatják a gázai népirtás folytatását.
abcd2k
2024. június 18. 14:31
A nukleáris stratégiáról, még szép emlékű sorkatona koromban hallottam utoljára, ami igencsak bőven a múlt században volt. A dolog lényege, az őrmester elkiáltja magát, atomvillanás balról, majd a kb 2 km-re lévő orosz laktanyából csencselt Szputnyik karóráján mérte, ki hány másodperc alatt tudja elvermelni magát a gyalásóval. Az őrmester jót szórakozott, csak az anyukája kapott fulladásig tartó csuklási rohamot valahol. Nem tudom, a csernobili reaktor hány atombombának felet meg, de okozott némi nem is alaptalan riadalmat szerte Európában. Nem tudom a szerző milyen speciális kurzusokra gondolt, de tartok tőle semmivel se lenne hatékonyabb, mint az őrmester gyalásós kurzusai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!