Megtalálta élete párját az Igazából szerelem egykori gyermeksztárja, egy angol falucskában mondta ki a boldogító igent

2024. június 24. 15:38

Elon Musk egykori feleségét vezette az oltár elé.

2024. június 24. 15:38

Nyitókép: Képernyőfotó

A klasszikussá vált Igazából szerelem című alkotás egykori gyereksztárja, Thomas Brodie-Sangster nemrég megházasodott. A színész egy angol falucskában, Hertfordshire-ben vette el szerelmét, Talulah Riley-t – írta a life.hu.

Brodie-Sangster 2003-ban lopta be magát még gyerekszínészként a nézők szívébe. „A bajom igazából a szerelem” – jelentette ki a film egyik emlékezetes jelenetében. Azonban úgy tűnik, hogy a való életben nem okozott neki problémát ez a téma. Kedvesével 2021-ben ismerkedtek meg a Sex Pistols Pistol című életrajzi dráma forgatásán. Kapcsolatuk pedig hamar komollyá vált.

A lap arra is kitért, hogy az újdonsült feleség, Talulah Riley 4 évvel idősebb Thomas Brodie-Sangsternél, és volt már házas korábban: 

Elon Musk felesége volt, ráadásul kétszer.

 Egyszer 2010 és 2012 között, majd válásuk után 2013-ban ismét összeházasodtak, hogy három év után újra szakítsanak – emlékeztetett a life.hu.

Riley Instagram-oldalán több közös fotó is megtalálható. Ezek közül mutatunk egyet:

 

 

 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. június 24. 15:47 Szerkesztve
Musk 1 milliárd dollárt hozomanyt adott. Tudja,hogy harmadszor is visszatér hozzá kalandor felesége!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!