Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Megható pillanat – nyolc hónapnyi fogság után találkozhatott végre az édesanyjával egy fiatal férfi (VIDEÓ)

2024. június 10. 11:06

Az izraeli hadsereg a napokban hajtott végre túszmentőakciót a Gázai övezetben.

2024. június 10. 11:06

Nyitókép: Képernyőfotó

A napokban Az izraeli hadsereg (IDF) kiszabadított négy olyan izraelit a Gázai övezetben, akit a Hamász palesztin iszlamista szervezet fegyveresei tavaly október 7-i terrortámadásuk során túsznak elhurcoltak az övezetbe.

A szóban forgó túszokat – A 25 éves Noa Argamanit, a 40 éves Slomi Zivet, a 21 éves Almog Meir Zsant és a 27 éves Andrej Kozlovot – a palesztin terroristák mind egy zenei fesztiválról rabolták el azon a napon.

Az izraeli sajtó közlése szerint, elfogadható egészségi állapotban vannak ahhoz képest, hogy nyolc hónapig raboskodtak, ennek ellenére 

hosszú rehabilitáción kell átesniük.

A túszok beszámolójából kiderült, az iszlamista terroristák arra kényszerítették őket, hogy a Koránt olvassák, és az iszlám szabályait tanulják a fogságban.

Nagy találkozás

Egy megható videó került fel nemrég a közösségi médiába, melyen az látható, hogy a 27 éves Andrej Kozlov először találkozott édesanyjával, 

miután 8 hónapig a Hamász túsza volt. 

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

MTI/Mandiner

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:01
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­­é­k­­­e­l­­d­­­ ­­­a­ ­­­s­­z­e­x­i­­ ­­­p­u­­n­­­c­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Finale
2024. június 10. 16:57
Ha az en kisfiamat raboltak volna el azert en jobban meg lettem volna rendulve.
békalepcse2.0
2024. június 10. 15:09
Levi! Én keveslem az áldozatok létszámát. Aki szelet vet vihart arat. Talán nem kellett volna túlszaporodniuk azt a kis földdarabkát, talán azokat a csilliárdokat nem gyereknemzésre kellett volna használni, talán ha tisztességesen megegyeztek volna és nem a bármekkora áldozatok árán is kiírtani akarnák a zsidókat, talán ha a sok sok segítséget normális jólétet építő államként működtek volna, talán ha nem folyamatosan harcolnának, akkor talán el is fogadnám a népírtásra utalásodat. Egy népnek joga van megvédenie magát ha írtani akarják, nincs joga azért gyereket csinálni hogy azokat fegyverként alkalmazzák, nincs joga lázadozni ha jogos önvédelemböl visszafele sül el az emberek halála, nincs joga háborogni ha az ellenfele minden eszközt megad neki a normális élethez de azt háborús célokra használja. Az igazság nem odaát van hanem a részletekben! Az igazságot próbáltam eléd tárni a ferdítő hazugságözön ellenében.
survivor
2024. június 10. 13:05
levi87 Pont leszarom Az USA illegitim háborúja Irak/Szíria és Szerbia ellen, az mi a fasz ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!