Megérkezett az első reakció Németországból a magyar béketervre

2024. június 03. 10:37

Ha az európai parlamenti választásokat követően kialakul egy olyan konzervatív csoport, amely ellenzi a háborút és Kijev további felfegyverzését, akkor az AfD szívesen csatlakozna Orbán Viktor transzatlanti békekoalíciójához.

2024. június 03. 10:37
Orbán Viktor, békemenet

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Orbán Viktor kezdeményezése egy transzatlanti békekoalíció létrehozására az európai parlamenti választások után valósággá válhat – írja az orosz Izvesztyija. A lapnak nyilatkozott Gunnar Lindemann, az AfD berlini képviselője, aki megerősítette, a párt szívesen részt venne benne.

A magyar miniszterelnök terve elég reális. Ha a választások után konzervatív koalíció alakul, amely ellenzi ezt a háborút és az Ukrajnába irányuló fegyverszállításokat, akkor az AfD is csatlakozna ehhez a csoporthoz az Európai Parlamentben

– jelentette ki a német politikus. Hozzátette, abban is egyetért Orbán Viktorral, hogy sok múlik majd az amerikai elnökválasztáson is, mert ha Donald Trump nyer, nagyon hamar véget érhet az orosz-ukrán konfliktus, míg Joe Biden sikere esetén tovább fokozódhatnak a fegyverszállítások.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:39
🍓 ️ ­­­É­r­t­­é­­k­e­l­d­­ ­­a­­ ­s­z­­­e­­­x­i­­ ­p­­u­­­n­­c­­i­­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
templar62
2024. június 03. 18:43
Krieg , Krieg , Krieg , Bis Zum Sieg ?
templar62
2024. június 03. 18:41
Veni Vidi Vici Jöttem , láttam , győztem Július Caesar
templar62
2024. június 03. 18:38
Noch nicht bessssarrrren .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!