Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Készül Donald Trump béketerve

2024. június 25. 07:08

Az új amerikai vezetés megállíthatja a további ukrajnai vérontást.

2024. június 25. 07:08
Donald Trump Campaigns For President In Racine, Wisconsin
Koskovics Zoltán
Koskovics Zoltán
Magyar Nemzet

Nyitókép: Scott Olson / Getty Images

„»Ideje felhagyni a gyilkolással, kezdjünk azon gondolkodni, hogyan tudunk minél több életet megmenteni, ahelyett, hogy a további pusztításon törnénk a fejünk.«

A tárgyaláshoz azonban első lépésként helyre kell állítani azokat a diplomáciai csatornákat, melyeket a Biden-kormányzat (és az európai háborúpárti elit) a használhatatlanságig erodált, azáltal, hogy infernális gonosznak állítják be az orosz vezetést. Érdemes megjegyeznünk, hogy hazánk az egyetlen olyan nyugati ország, mely a válság közepette is megőrizte a kommunikációs csatornákat Moszkva felé, így közvetítőként léphet fel az új amerikai adminisztráció és az oroszok között.

Kellog és Fleitz szerint a béketárgyalásokat még a háború jelenlegi fázisában érdemes megkezdeni, amíg a frontvonalak viszonylag merevek.

A vezető szerepet pedig Washingtonnak kell játszania, hisz csak Amerika képes olyan rendezést elérni, amely megfelelő hitelességű, elfogadható garanciákat nyújt, ezáltal tartósnak bizonyulhat. Ugyanakkor fel kell készülni arra, hogy engedményeket kell tenni: Ukrajnának huzamosabb ideig le kell mondania a NATO-csatlakozásról, és a békefolyamat végén fel kell számolni a szankciókat is.

Ma még a világháború szélén táncolunk, és mély aggodalommal várjuk a washingtoni NATO-csúcs fejleményeit, még annak tükrében is, hogy a szövetség elfogadta és írásba adta hazánk nem résztvevő státusát bármely ukrajnai műveletben. Ám egyértelmű, hogy van egy másik Amerika is, amely – ha Donald Trump vezetésével visszatér a Fehér Házba – jó eséllyel elhozhatja a békét. A jegyzőkönyvben pedig tüntessük fel: a magyaroknak végig igazuk volt.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
obi-wankenobi
2024. június 25. 19:28
Majd ezt feltétlenül nézzétek meg. Csak 7 perc. A link beillesztését számomra letiltották, ezért Videán keress rá. Videa/ Gyufaháború
obi-wankenobi
2024. június 25. 19:23
Sokan azt hiszik, hogy a megválasztott kormányfőnek mindent lehet. Egy darabig biztosan. Ha a tevékenysége nem egyezik a háttérhatalom érdekeivel, akkor először csak hülyét csinálnak belőle, ha az sem jár sikerrel, akkor "valami" történik vele. Donald Tramp hiába akar békét, ha az nem egyezik a világ urainak akaratával. Mindannyian azt szeretnénk, hogy Donald Tramp elhozza a békét, de ez sajnos nem így megy. És akkor mutatom, mi történt 1963-ban. Remélem, ez nem ismétlődik meg. A link beillesztését számomra letiltották, azért Videán keress rá. Videa/ Kennedy a titkos tarsasagokrol
Zjzj
2024. június 25. 13:41
Az 5 perces Trumpi beketerv 2 mondatban. Eloszeretettel idezi “beleparti” kormanyunk az elso reszet, de van ennek egy 2. resze is… “We tell the Ukrainians, ‘You’ve got to come to the table, and if you don’t come to the table, support from the United States will dry up,’” Kellogg told Reuters of the plan. “And you tell Putin, ‘He’s got to come to the table and if you don’t come to the table, then we’ll give Ukrainians everything they need to kill you in the field.’”
Lajoss
2024. június 25. 12:20
Gondolom,az alapokat a mi csüngőhasúnk tette le… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!