Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Jogunk van károgni és merünk kicsik lenni, a mi adónkat lopják el erre a látványpékségre!

2024. június 25. 15:01

Úgy nem lehet győzni, hogy át sem lépnek az ellenfél térfelére.

2024. június 25. 15:01
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Pesti Srácok

Nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/AP/Orosz védelmi minisztérium

„Fizesse az a háborút, akit érdekel! Én majd bekapcsolom a tévét, ha jó lesz végre az ukrán hadsereg, nem szedett-vedett zsoldosok alibiznek a pályán!

Semmi bajom nem lenne a háborúval, ha nem az ÉN adómból finanszíroznák annak a néhány szélsőséges huligánnak a hülye hobbiját, akiket még érdekel ez a tragédia.

Majd ha piaci alapon megy az egész, ahogy normális országokban, akkor majd szurkolok én is. De amíg a kormány irányítja, addig távol tartom magam tőle.

Úgy nem lehet győzni, hogy át sem lépnek az ellenfél térfelére.

Aki most felháborodott és német módra humorrendőrt akar hívni, azt legalább annyira sajnálom, mint akik vasárnap este is csak a fanyalgásig meg az orbánozásig jutottak, miközben az ország nagyobbik fele (kétharmada) boldogan ugrált.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2024. június 25. 20:22
"Pelso j. 2024. június 25. 18:38 pubi, a teféle közpénzen tartott propagandistának " pestisracok.hu/nos-akkor-ki-is-a-kozpenzbol-fizetett-propagandista/ "Mint derült égből a derült ég, olyan váratlanul ért minket a hír, mely szerint az Európai Bizottság pénzéből működik tovább a 444. A kiadó 2,4 millió eurót kap azért, hogy független legyen és objektív, emellett további 1 millió eurónyi jutalomban részesült, hogy a megrendelő kedvére folytasson orosz- és kínai ellenpropagandát egy konzorcium részeként. ... (Köszönöm, hogy megnézték a reklámokat, mert az én fizetésem piacról származik, sem amerikai dollárokat, sem brüsszeli eurókat, sem jó magyar közforintokat nem tartalmaz.)" Oszt pelsóka mennyiért nyomta a lejárató propagandát?
B_kanya
2024. június 25. 20:14
"gyaloggos 2024. június 25. 19:30 AZ itthon történtek egyre inkább csípik az emberek szemét !" A barnafoltos platópoloska nem cserélt még gatyát?
Majdmegmondom
2024. június 25. 19:57
Mivel a fronton inkább hátrafelé szaladnak, ezért orosz strandoló civileket bombáznak, mert az olyan demokratikus, meg becsületes, meg olyan amerikai...
gyaloggos
2024. június 25. 19:30
AZ orosz-ukrán háborút persze tényleg mielőbb be kellene fejezni, DE AZ itthon történtek egyre inkább csípik az emberek szemét !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!